Látványos lett az új Final Fantasy-mozifilm előzetese és első 12 perce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen mondjuk Én is örültem volna,ha egy ilyen cikkben megemlítenek minket akik dolgoztunk rajta. 😉
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.08.22. 11:59:16
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.08.22. 11:59:16
Néhol azt lehet hinni, hogy igazi emberek vannak benne. Félelmetes a minőség.
Dehogy néz ki jobban az AS. Nézd már meg még egyszer és vesd össze csak az arcokat pl.
Az AS-ben sokkal egyszerűbb és plasztikabb az egész. Nem azt mondom, hogy szar, de ami tény, az tény.
Az AS-ben sokkal egyszerűbb és plasztikabb az egész. Nem azt mondom, hogy szar, de ami tény, az tény.
hi ,
illet volna megemlíteni hogy 3p.45s. -től magyarok csinálták végig
illet volna megemlíteni hogy 3p.45s. -től magyarok csinálták végig
Nem akarok kötözködni, a Spirits Within óta nem sokat léptek előre grafika terén... S, ha már japán, akkor pl. az Appleseed Alpha is jobban néz ki, mint ez...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Akármekkora jrpg fan vagyok, nekem a final fantasy 15ből eddig semmi sem jött be.
(Inkább a dragon quest 11et kellene jobban hypeolni szerintem, azt inkább el tudnám képzelni 3D cg filmnek is akár ... de inkább 2D animeként)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.08.21. 18:10:53
(Inkább a dragon quest 11et kellene jobban hypeolni szerintem, azt inkább el tudnám képzelni 3D cg filmnek is akár ... de inkább 2D animeként)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.08.21. 18:10:53
A
Hehh, de szanalmasnak tunik a Warcraft film igy.....
Ez már... uhh... brutális.