26
-
#26 Nem, nem kéne. Ugyanis egy proced generált világban önmagában nincs tartalom, hiszen egy egyenletet derítesz fel lényegében, ha nem teszik mesterségesen dinamikusabbá a környezetet, akkor a 3-4. bolygó után, aminek kinézete sablonszerű és szar az nem jelent szórakozást.
-
jocking #25 " A játék messze nem olyan rossz, mint amilyennek itt ez a szerencsétlen idióta lefestette. "
Igaz. Sokkal rosszabb. 2 óra játékidő van benne max., utána egy monoton szar az egész. Pedig 14 "gazibazillió" bolyónak sokkal tovább le kéne kötnie az embert.
Ja, és spoiler: a játék vége is egy vicc, egy rohadt nagy átbaszás. Són mörri a viágon röhög, hogy a sok idióta gémer elhitte a sok szarságot, amit ő csak poénnak szánt. (Hisz hogy is tudna egy noname indie cég kifejleszteni egy olyan játékot, ami egy AAA-s cégnek is 4-5 évébe telne.) -
cateran #24 Igy van..meghozza a tobbi jatekhoz viszonyitjuk..es igy ezert ez az ar a pofatlansag netovabbja... -
#23 Ezért még 6 euró is sok. Ez egy koncpeció demó szintjén van, amit szénné lehet alázni, hogy hol basztak el és mit. Ez a játék egy csőd, még játszani sem kell vele, hogy az ember erre rájöjjön. A készítőknek fogalma nincs a játék fejlesztésről. -
Prof William #22 Ráadásul pl egy Witcher 3 került annak idejéón 60 euróba amikor kijött az pedig nem semmi játék. Igazi AAA-s sok más magát AAA-s nak hívő játék ellenében.
Ezt kb a feléért kellett volna árulni és máris kevesebben sírtak volna. -
jocking #21 Ennek a játéknak a legnagyobb problémája az, hogy 60 euróba kerül, amikor még a 10 is sok lenne érte. -
Archenemy #20 Viszont aki akar egy hasonló, de terraria-grafikájú játékot, anna a Starboundot tudom ajánlani. Kb. mint ez, csak tudsz benne kolóniákat csinálni, meg van egy kis sztori meg bossfightok. Egyebekben meg terraria + bolygófelfedezgetés.
-
#19 Érdekes, ezek szerint a tesztet egy hajléktalan csöves írta. Az ár ugyanis relatív, sőt, hamarosan úgyis akciózzák majd. A játék messze nem olyan rossz, mint amilyennek itt ez a szerencsétlen idióta lefestette. -
jkedzs #18 pedig nagyon okosan felépítette és az utolsó mondatig megtervezte.
amúgy meg vissza kell csapni a fostos játéktervezők arcába a szarjukat, megérdemlik. mindennek van határa és ezt ők átlépték. -
kissssss #17 jaj már megint ez a zsírdisznó... -
Sir Cryalot #16 olyan ez mint a vr, a don quixote-i lázálmokba hajló körítéseivel meg "mindent lenyom" , "best" dumákkal, nem ismerős? -
jkedzs #15
tru
Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.08.21. 14:22:28 -
#14 -
Zozo76 #13 -
Zozo76 #12 -
Zozo76 #11 https://www.youtube.com/watch?v=7miFjNEBjzI -
Pares #10 Igazából nem a magas elvárások a baj, hanem hogy konkrétan összehazudtak egy csomó mindent. -
#9 Pedig annak is elég vegyes a megítélése... -
#8 Akkor még rossz helyen is vetted. A GoG-on megjelenés után a W3 nekem 40 dollár volt, mikro 230 körüli USD árfolyam volt. Ezért kaptam a játékot, OST-t, artbookot digitálisan és 16 DLC-t ingyen.
Ez a fostaliga játék 6 dollárt sem ér. A fejlesztők simán hazudtak, kamuztak és a proced generálás használatát és korlátait sem értették meg, ami a 30 éve az Elite akkor szinten igen.
A proced világban egy egyenletet derítesz fel, ezért egy idő után unalmas, ha nem teszed valahogy dinamikussá.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.21. 10:50:52 -
vik3 #7 Soha, de soha, de soha ne kövessétek el azt a hibát, hogy megveszitek, mint én - de még csak ne is lopjátok, ez olyan szar -
Zozo76 #6 Ja a lenyeg hogy azert el lehet vele szorakozni, de pl az ELITE DANGROUS kozelebe sincs. Az egyetlen pozitivuma hogy itt legkor es elovilag fogad a bolygokon, de az is olyan ronda es szarul generalt hogy csak parszor erdekes utana mar unalomba fullad az is. -
Zozo76 #5 Hat ha a grafikan valahogy tulteszi az ember magat akkor is rettenetes dolgok varnak ra. kezdve ott hogy ez egy urhajos-ur-szimulator-kereskedos-lovoldozos game. Namost egy ilyen jateknal alapveto LENNE ha maga az ur le lenne rendesen szimulalva. Na akkor el lehet kepzelni hogy mennyira jol ki lehet dolgozva ha olyan alapveto dolgok nincsenek leprogramozva mint pl a naprendszereken beluli bolygomozgasok. Nem mozognak a bolygok a csillaguk korul, csak allnak! Teljesen statikus a napredszer. Egyatalan nem mehetsz kozel a naphoz, az csak ugy vilagit valahol a tavolba, de ennyi, soha nem ered el. Ha feljossz egy bolygorol es harcba keveredsz, kezenfekvo hogy lelepj a kalozok elol. De nem ebben a jatekban! Itt harcolnod KELL, hiaba fordulsz vissza a bolygo fele, latod hogy zuhansz, de soha nem ered el. Krimi az egesz. Es ezert a szarert elkernek 60 eurot. A fejlesztok beigertek fut-fat, de szinte alig valosult meg belole valami. Az uralomasok belulrol ugy neznek ki mint a SYATEM SHOCK 2-ben, ami egy 1999-es game!
Erdemes megnezni az OTHERWORLD tesztjet a jatekrol a YouTube-n, fuggetlenul hogy birod-e oket vagy sem, mert ez a jatek kesz katasztrofa! -
Ender Wiggin #4 Ahhoz képest, hogy az Abzu grafikáját meg ajnározta a szerző ez tutti, hogy nem csak 3 csillag... -
cateran #3 "Szóval szívesen kipróbálnám, ha nem 60 EUR-ba kerülne, mert az talán egy kicsit sok érte... :D"
Ez a lenyeg..nem arrol van szo, hogy rossz jatek, hanem, hogy ennyiert az..sot..bunrossz ennyiert...20-30 euro es szvsz senki nem szolna 1 rossz szot (azaz nekem £39.99...1 Witcher 3 meg £34.99...na ne vicceljunk mar..) -
#2 Én nem nagyon hallottam róla, nem foglalkoztam vele, gőzöm sincs, hogy a hype-gépezet miként akarta eladni.
Azt viszont látom, hogy ez egy indie játék, a gameplay videók alapján el lehet vele játszogatni, semmivel sem unalmasabb vagy sekélyesebb, mint pl. egy akció-rpg-nek csúfolt hack&slash akciójáték... A szükséges lemezterület alapján várható, hogy nem lesz túl tartalmas...
Szóval szívesen kipróbálnám, ha nem 60 EUR-ba kerülne, mert az talán egy kicsit sok érte... :D -
#1 régen volt ilyen, hogy hétvégi nem ajánló, ez inkább oda férne be nem? :D