Nyolc perc Forza Horizon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért éreztem úgy, mintha a 95-ös NFS-t látnám egy 3D patch-csel. 2016-ben ez ciki.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ize..ez szep? Amikor belso nezetre valtott, 1 pillantra ujra a 90-es evekben ereztem magam...hogy nez mar ki az egesz belulrol?
arty
nekem jobban fáj, amikor a lambot mutogatják a tengerparti homokban 😞(
de jah, mindkettő alól kilóg a lóláb 😞(
méletatlan a játék többi részéhez ez a következetlenség... (basszus, a hot pursuitban is lassult a sportkocsi a homokban! egy enefesben!)

Zoliz: értem én, hogy a rasszista-szexista világképed zavarja, hogy léteznek nők és feketék is és esetleg néhány játékban még szerepeltetik is őket, de inkább irány a kuruc, ott éld ki a frusztráltságod 😄

Forza.

NEXUS6
Hú, ez nagyon gagyi, mint valami Vin Gázolaj film.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez már döfi!!!

De muszály egyre gyakrabban a lilakörmös szőke nunákat vagy festett körmű homikat nyomatni a műszerfalra?
Tudjuk a normális fehér férfi már közellenség.
Jól néz ki nagyon, csak amikor vízbe belehajtanak azt csinálhatták volna kicsit realisztikusabbra. Szinte semmit sem csökken az autó sebessége, pedig olyan sebességnél majdnem olyan a víz, mint a beton. Aki nagy esőzés idején lökhárítóval túrta már a vizet az tudja 😊
KELL! MOST!
arty
Fanboj. (igen, azvagyok, elismerem)

Forza.

arty
Fogalmatlan.

Forza.

Szép, de ezt leszámítva olyan, mint egy ósdi NFS klón...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams