4
-
Timoty #4 ui.:
Egészen pontosan, az Öngyilkos Osztag 67,4%-ot esett vissza az első héthez képest - ugyebár a másodikban járunk.
Egyébiránt megnéztem pár más szuperhősös mozit, azok hogyan szerepeltek...
Polgárháború 59,5%.
Deadpool 57,4%.
Batman v Superman 69,1%.
X-Men Apokalipszis 65,3%.
Ultron Kora 59,4%.
Hangya 56,5%.
A Galaxis Őrzői 55,3%.
Szóval, ennek a tükrében, nem olyan kapitálisak az Osztag számai... -
Timoty #3 Nem besíràs, csak fura, hogy ennyire élvezkedtek egy "kudarcon". Az, hogy egy film jó vagy rossz, az relatív. Izlés kérdése. Mindössze meglepődtem... Mert ilyen még nem volt... Vagy várj... Mégis... Batman v Superman..! Az Acélember... Fura, hogy így utálják a tollforgatók ezeket a filmeket...
Ja, a matek nem az erőségem valóban... De én a boxoffic-on azt láttam, hogy az első héthez képest hatvanakármennyi a visszaesés... Na, mindegy a matekban nincs ennyi... Na, akkor most örülünk...? Én igen. A film: jó és szórakoztató. Nem világmegváltó, de hát nem is annak szánták.
Aki.világmegváltást keres, annak ajánlom az Ószövetség folytatását.
-
zetortraktor #2 Nem javított senki semmit.
"pénteki első és második hetes eredményeit összevetve 80%-os csökkenést láthatunk. Persze ez nem jelenti azt, hogy a hétvégi bevétel is ennyit fog zuhanni, inkább valószínűsíthető a 65-68%-os esés"
Pont azt írják, hogy a hétvége 65-68% lesz. Meg nem is hazugság a 80%, csak nem tudsz szöveget értelmezni: "2 Suicide Squad $13,103,794 59.8% / -79.8% 4,255 / $3,080 $192,208,522 / 8"
Egyébként is, miért akarna bárki is hazudni? Mintha a sok besíró azt hinné, hogy bárkit is az érdekelne, hogy miképpen szerepel egy film, nem az, hogy jó vagy nem.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.08.16. 19:08:02 -
Timoty #1 Akkor ti már örültök. De azért arik vagytok, hogy a 80%-os pofátlan hazugságotokat javítottátok.