4
  • gothmog
    #4
    Nexus 5, CM13-WNH5YAO0J2,
    quadrooter: not affected.

    oszt annyi...
  • VolJin
    #3
    MMS-el, weboldallal is lehet fertőzni gépet.
  • x3dgime
    #2
    Azért azt is hozzá kell tenni, hogy ilyen "sebet" úgy lehet szerezni a telefonra, hogy mindenféle ellenőrizetlen szir-szart telepít a felhasználó a készülékére és aztán még meg is adja nekik a megfelelő engedélyeket is. JA, és ehhez még nem használ semmilyen védelmi alkalmazást (vírus- stb. irtót). Szóval akkor lehet, ha valaki über-felelőtlenül használja a készülékét. Namármost aki meg hülye, az meg is érdemli! ;)
    Szóval azt akarom mondani, hogy ez OK, nyilvánvalóan sürgősen javítandó, azonban nem olyan "egyszerű" ez, hogy akkor most ettől azonnal 900 M készüléknél balhé van! ;)
    A Blackberry-t meg külön szégyen felsorolni a legelsőként, hiszen eléggé köztudott, hogy eleve már "fizikailag" sem lehet rajta megadni olyan engedélyeket egy alkalmazás számára, amik kellenének ahhoz, hogy az átvegye az uralmat a készülék felett! (JA, nem vagyok BB-tulajdonos, sose voltam, csak még mielőtt jönne a flém, hogy itt egy BB-hívő!)
    Utoljára szerkesztette: x3dgime, 2016.08.16. 10:37:27
  • BrockSamson
    #1
    Megrogzott Android felhasznalo vagyok, de azt vallom ezek a sebezhetosegek a legjobb dolgok, amik az elmult evekben tortenhettek a rendszerrel, mert enelkul soha nem lehet majd rakenyszeriteni a gyartokat, hogy frissiteseket adjanak ki.