5
  • SecuRicsi
    #5
    A Palackposta zseniális. De azért ez, hogy a Fácángyilkosok írójától, durván leegyszerűsített megközelítés, ugyanis a Q-Ügyosztály sorozat harmadik része... :D
    (Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta)
  • UUUU
    #4
    Te csak ne javitgass okoska, a tobbit mar le se irtam, mert litaniat nem akartam iderittyenteni, de ez a te szegenysegi bizonyitvanyod legyen, hogy hiszel, amit hinni akarsz. Foleg, ha ugy gondolod, hogy olyan filmeket mas nem is lathatott, amit itthon meg nem is vetitettek.Csak ugy megjegyeznem, hogy mar 5 honapja vetittik es en mar kb 3 honapja lattam, a Sing Streetet. Na ez peldaul a lol kategoria. Raadasul a te altalad megemlitett masik filmek is a gyenge produkcio kategoria. A Sing Street egy nyalgyar, bar a tinik felfogasi szintjenek lehet elegseges ez a vegletekig elcsepelt ezerszer lattunk mar ilyet tortenet.
  • kalapos01
    #3
    Javítalak, mert azt akartad írni, hogy megnéztél három filmet, amik nem voltak jók - ez a te szegénységi bizonyítványod is, egyben, hiszen ebből csak az következik, hogy elég bénán választasz.

    A többi, amit nem néztél meg, lehet, hogy jó. Néhányról olvashatod, hogy az, néhányról, hogy nem az, de vannak, amiket be sem mutattak, így gőzöd sincs, hogy milyen. A Sing Street eleve adott, hogy jó, és a Palackposta is. A Vaksötét kapcsán szkeptikus vagyok, de hátha.
  • UUUU
    #2
    Egy jo film nincs ezek kozott.
    Suicide Squad kozepes, a Baratsagos orias szinte, a Zatony hulladek gyenge.
  • Laza
    #1
    A Pattaya-val nem az a baj, hogy nem hálivúdi, hanem hogy francia :D

    Nem bírom ezeket a francia erőltetett arcokat ...