Távozik a Google robotautó-projektjének vezetője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ezért sem tudják megoldani azt, amit a levegőben már évtizedek óta használnak.
És ha engem kérdezel, szerintem vagy 30 évig nem is fogják, hogy ugyan azt elérjék a földön!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ezt már feltalálták, úgy hívják villamos!
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A repulogepek robotpilotaja amit mar 30-40 eve hasznalnak, megsem kozeliti a mostani robotjarmuvek inteligens rendszereit.
A levegoben haladni sokkal egyszerubb. Es amelyik kepes az onnalo leszallasra, az se tud barhol magatol leszallni, csak a megfeleloen kiepitett reptereken.
Raadasul a gepeket akkor is figyeli, ellenorzi a legiiranyitas, amikor azok robotpilotaval mennek, tehat igazabol nem teljesen onnaloak.
Szoval nagyon mas szituacio repulni es a foldon haladni.
A balesetmenteseget, csak ugy lehet elerni, ha az ember semmilyen modon nem tud beleavatkozni a vezetesbe. Az auto legyen olyan mint egy lift. Beszall, benyomja az uticelt, megerkezik, kiszall. A liftben is legfeljebb veszleallito gomb van.
Igen, ezért nincs kormány vagy gázkar a replülőkön sem, ugye, pedig robotpilóta már fél évszázada van...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

takysoft
Nem hiszem. Szerintem ez kimondottan magától értetődő 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Vajon túle származik az az okos ötlet, hogy az önvezetőbe nem kell se kormány, se pedálok?
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.08.10. 14:41:37

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams