8
  • wraithLord
    #8
    Szerintem a Star Wars is egy olyan világ, amiből lehetne TV sorozatot csinálni... Nem is értem, eddig "hogy nem jutott eszükbe".
    A két animációs sorozat is jó, és a könyvek, RPG-k stb. mellett ezek tesznek a legtöbbet az univerzumhoz (vagy mutatnak meg belőle).

    Ha pedig azt nézzük, hogy manapság a TV-sorozatokban van a tényleges mondanivaló és minőség (értelem), és nem a mozifilmekben (legalábbis a nagyköltségvetésűekben biztos nem), tehát időközben megfordult a szerep, akkor pláne ideje lenne egy SW sorozatnak.
  • Qlimax
    #7
    Azért lecopyzni a teljes IV. részt mégsem volt ildomos. Bár ez inkább a Fosney hibája, nem a rendezőé.

    Én azt bánom, hogy kivágták a kukába a régi folytatáskönyveket, azokban több fantázia volt.
  • Totti5
    #5
    Legalább ingyen volt, szóval túléled.
  • gforce9
    #4
    Nekem nagyon tetszett eddig minden rész. Hibák meg minden filmben vannak. Az animációsak nem érdekeltek soha, de előszereplős sorozat nagyon érdekelne, ha a sztoriba is passzolna. Azt sajnálom hogy a Thrawn vonalat nem szőtték eddig a filmbe, de hát ez van.
  • Dynamic
    #3
    Mit vársz? Hogy újra feltalálják a kereket? Csináltak valamit amit előtte nem nagyon tudtak, mert technikailag sem tartottak ott a stúdiók, plusz egy rakás szűz terület volt ötletek és műfajok terén. Most meg már gyakorlatilag mindent láttál és hetente jönnek ki a blockbusterek, így rohadtul nem fog meghatni semmi, de azért elvárod, hogy ugyanaz a forradalom jöjjön (ráadásul ugyanaz a témakör és egy konkrét filmet, konkrét világképet kell folytatni, ami már eleve kizárja az újdonság erejét).
    Aki meg most nézi meg a SW-t (előző kommentelő) azt kb. kurvára nem is érdekli, szóval nem lepődünk meg, ha nem fog tapsolni meg elájulni.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.08.09. 15:21:12
  • TokraFan
    #2
    +1
    Kiegészítve azzal, hogy a fantázia teljes hiánya jellemezte azt a filmet (is). Csak egyetlen dolgot felejtett el mindenki, aki új SW filmet csinált (beleértve Lucast is). Annak idején a maga korában az EP4 hihetetlen fantáziával megáldott alkotás volt, olyan eszközöket, járműveket, űrhajókat stb. láthattunk, amit azelőtt még soha.
    De sajnos az új részek mindegyikéből sikerült száműzni éppen ezt a paramétert. Egy tucat fos mindegyik, a már unalomig ismert szereplőkkel -az újak pedig érdektelenek voltak vagy koppintásai egy már meglévőnek-, ötlettelen világok, ismétlődés hegyek, semmi egyedi, semmi új, semmi izgalmas. Persze ma már magát a történetet is csak megmosolygom, idősebb fejjel már inkább gáz, mint jó. De nem is nekünk készül, hanem gyerekeknek.