21
  • Zoliz
    #21
    Az SW Ébredő Erő ehhez a mocsokhoz képest csak annyiban volt feminista, hogy egy főszereplő Jedy-LovagLány volt benne. Ebben meg egy malac is van és homokos, már csak albinó kerekesszékes travi hiányzik, hogy a régi nagy Szellemirtók is a posványba süllyedjen.

    Pfúúj geci--mici feminácik!
  • CairoJack
    #20
    A cikk és a kommentek alapján pont hogy azoknak volt igaza, akik utálkoztak.
    Én nem utálkozom amúgy, de az előzetesek alapján úgy döntöttem, hogy nem nézem meg ezt a filmet, mert nem győzött meg arról, hogy felér az elődök nyomába. Ez nem utálkozás. Sok másik film sem győz meg róla.
    Legutóbb pl megnéztem a kultikus Star Wars filmek folytatását, bár ne tettem volna. Ezek után egy SW filmet nem fogok megnézni, az biztos.
  • lwb
    #19
    Ez a film kb annyira volt vicces, mint egy tucat-Adam Sandleres limonádé szar. Kár isteníteni, ha nem lenne rajta a GB logo, moziig sem jutott volna le, valamelyik kábeles adó adta volna le két Sharknado között.
    Annyira kellett ennek a filmnek a műhiszti, a felfújt és amúgy 90%-ban csak odaképzelt nőgyűlölők, mint egy falat kenyér. Önmagában 10 forintot nem ért az egész, egyszer nem tudtam elmosolyodni sem rajta, nem hogy nevetni. És nem szinkronnal néztem, még azt sem lehet hibáztatni.

    Egyszerűen egy gyenge vígjáték, rossz film volt.
  • morguldae
    #18
    Nem volt olyan rossz. Egyszer érdemes megnézni.
  • UUUU
    #17
    Hagyjuk mar az IMDB-n es a Metacritic-en a hozzaszolasokat.

    Csak egy pelda Egyiptom Istenei:

    "Giant Production And A Giant Movie Too., 1 March 2016
    10/10 Star
    Author: HealthyLove from United States
    In this spectacular action-adventure inspired by the classic mythology of Egypt, the survival of mankind hangs in the balance as an unexpected mortal hero Bek (Brenton Thwaites) undertakes a thrilling journey to save the world and rescue his true love. In order to succeed, he must enlist the help of the powerful god Horus (Nikolaj Coaster-Waldau) in an unlikely alliance against Set (Gerard Butler), the merciless god of darkness, who has usurped Egypt's throne, plunging the once peaceful and prosperous empire into chaos and conflict. As their breathtaking battle against Set and his henchmen takes them into the afterlife and across the heavens, both god and mortal must pass tests of courage and sacrifice if they hope to prevail in the epic final confrontation."

    De itt a Ghostbusters 2016:

    "Lots more of fun than the original
    10/10 Star
    Author: abisio from Miami
    16 July 2016
    *** This review may contain spoilers ***

    If you (like me) consider Bill Murray humor more cynical than funny then stop reading and go to see this very well done re-make that really improves a lot on the original.

    If you are not still convinced; let me tell you why. The original GHOSTBUSTERS was about 3 misfit nerds, an African American guy and a girl (the love interest). Only the girl and one of guys has a lot to do in the movie; the rest of characters were heavily underwritten (specially the black guy).

    In this remake; there are three nerds (women), an African American (woman) and a love interest (guy, cute but not smart at all). But this time, screen time is shared, everybody has a few fun time (even the stupid guy) and the African American girl is lots more better written than the blonde one.

    This is obvious a McCarthy and Wiig movie; however Paul Feig (the director) let the others two shine and the chemistry between the four women works even better than the original.

    In terms of jokes; there is lot of slapstick; some women/men sexual jokes and even sum digital FX jokes that make the kids laugh. All that is far more than you can tell about the original that if you see it again now; you will find it kind of boring and not that entertaining than this one (I just did before seen this one).

    Forget the classic; contrary to even my expectations; this one came out quite right"


    Rohogok. Jobb mint az eredeti es tokeletes a film. 10/10 pont :DDD
    A Ghosbusters nem azert jo vagy rossz nekem, mert 20an jonak lattak vagy azert mert sokaknak nem tetszett es a kritikak alapjan, masnak is jonak vagy rossznak kell ertekelnie.
    Ez a film azert rossz mert megneztem, mi tobb vegig szenvedtem ezt az ocska filmet, ami gyerekesen bargyu es jellegtelen volt, buta poenokkal, szinte semmilyen tortenettel.

    Jo pelda a filmben, az allasinterju poen nuku, baromsagok tomkelege, hogy a nezo mar befonna legszivesebben a szemoldoket is, es kaparja az ulest, hogy legyen mar vegre vege ennek az otvar kretensegnek.
    A kozepes szintet se surolja ez a film alulrol, a reginek legalabb megvolt a hangulata es a maga modjan vicces volt, de ez borzalmasan eroltetett sz@r.
  • zetortraktor
    #16
    A lényeg, hogy nem érdemes egybites felhasználónak lenni. A Pisitikék azt csinálják, hogy a számokat nézik, aki értelmes az elolvassa, hogy mi miért rossz vagy jó. Csak az számít.
  • zetortraktor
    #15
    "IMDB: 5,4 - Nekem ennyi elég, "

    Ez éppenséggel elég jó, hiszen a sok egyesező csordamarha ellenére is ilyen magas a film. A másik két osztályzat már más kérdés.

    Mondjuk a Metcritic esetében a számok a gyengék kedvéért vannak - az csak annyit jelent, hogy a többségnek tetszett a film. Aki lejjebb gördít, látja, hogy 30 pozitív és 3 negatív kritika van, és 20 vegyes. Teljesen lutri, hogy neked éppen nagyon bejönne vagy utálnád. Ott van az a 30 pozitív, akinek a negatív kritikák ellenére tetszett a film. Ők szívtak volna, ha a vegyes kritikákra hagyatkoznak. És ott vannak a negatívok, akik ugyancsak félrevezették magukat, ha a kritikákat nézik.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.08.05. 12:30:46
  • UUUU
    #14
    Jellemzésem a filmről az, hoy iszonyatosan bárgyú.
  • Sir Cryalot
    #13
    Hollywood eljutott a gimmickezős pankrátorok szintjére, és bepofáznak a nézőnek a sony meg szégyenszemre asszisztál a gimmickezéshez.
  • OGMontana
    #12
    IMDB: 5,4
    Metacritic: Metascore 60, user score 2,7

    Nekem ennyi elég, rengeteg jobb film van amit még nem láttam. Miért erre pazarolnék életemből 2 órát, mikor 90-es évekbeli B kategóriás filmek zöme jobb ennél.
  • KoLaMan
    #11
    " ...volt érdekes elképzelés a Szellemirtók rebootja a remek szereplőgárdával és az ígéretes készítőkkel..."
    Hogy mi van...???
    Egy érdekes elképzelés, meg remek szereplőgárda, és egy Feig, mint ígéretes készítő? Kedves kritikus úr, mit szívott? Kérek én is, ha ilyen jó.
  • grebber
    #10
    Én csak nevetést hallottam magam körül...= A film tetszett nekünk akik bent ültünk
  • mutantleg
    #9
    De legjobban az zokog aki beül a moziba es megnézi.
  • ostoros
    #8
    Teljesen új univerzumot teremtett? Nem igaz.
    Ugyanazt az univerzumot teremtette meg, mint az előző, csak a főszereplőknek belül van a nemi szerve.
    Ha legalább tudomásul vette volna az eredeti filmeket, és mondjuk azt a történetet választja, hogy a régiek visszavonultak, mert kiöregedtek, vagy meghaltak, vagy hősiesen feláldozták magukat, hogy megvédjék New Yorkot, vagy akármi, akkor legalább a látszatot fenntartották volna, hogy ez egy új történet, ami egyúttal tiszteletben tartja az előd örökségét.
    Ehelyett megalkotják ugyanazokkal a férfi személyiségjegyekkel felruházott szereplőket, vaginával.
    Már a tréler alapján fájdalmasan nyilvánvaló volt, amikor a fekete nőt utólag beveszik a csapatba, pontosan úgy, ahogy az eredeti filmben is történt... Még a történetet sem nagyon variálták meg, pedig huszonöt perc alatt lehetne kitalálni valamit, ami eredetivé teszi a karaktereket, valódi női személyiségjegyekkel, ahelyett hogy női testbe bújt férfi utánzatok lennének.
    Ez így nem üti meg a mércét.
    Majd ha nagyon unatkozok esetleg megnézem a tévében, pár év múlva.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2016.08.04. 19:31:48
  • aru
    #7
    Elaludtam rajta, de újra nem fogok nekiállni. :D
  • eksy
    #6
    Miért is "zokoghatnak...", mert számomra a cikkből nem derült ki.
  • Jackal
    #5
    Úgy hívják hogy reklám, cikknek álcázva.
  • duke
    #4
    Az egesz egy szar eroltetett feminacizmus !
  • NiGhTM4R3
    #3
    Bírom ezeket a "kritikákat", amikben többet foglalkoznak az "utálkozókkal" mint a filmmel. Ez olyan tipikus "na majd jól odaszólok nekik, bár a filmről nem sok jót tudok mondani, de nehogy már nekik legyen igazuk" típusú cikk... kuka
  • grebber
    #2
    Én láttam ,nekem tetszett. Jöhetne velük egy új rész.
  • Ender Wiggin #1
    Lehet, hogy az utálkozók tetemes része a film megnézése nélkül formál véleményt, de a tartózkodás is vélemény. És ebben az esetben a film anyagi bukását jelenti. És azért a kritika sem szárnyaló... De ne sírj, kedves cikkíró, azért még lehet, hogy lesz folytatás!