Újabb nem klasszikus filmből készül hollywoodi feldolgozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért annak csak kell, hogy oka legyen, hogy a képregényben és annak első filmverziójában fehér férfi volt a címszereplő, most meg, amikor dunát lehet rekeszteni a női akcióhősökből (és csupa nős remake-ek is fel-fel bukkannak), akkor nő. A bőrszín is érdekes, de az is egy trend, ami nem ezzel a filmmel kezdődött...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A Rokecteer az egyik nagy kedvencem. Sztem nem rossz kis film.
De a f@sz kivan, hogy minden filmből kell egy remake amiben női főszereplők vannak.
(vagy néger. Esetleg néger nő. De minimum egy homár legyen benne.)
Nem várós.
De a f@sz kivan, hogy minden filmből kell egy remake amiben női főszereplők vannak.
(vagy néger. Esetleg néger nő. De minimum egy homár legyen benne.)
Nem várós.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nézd már, de felkapta valaki a vízet, szerintem kicsit túlreagátad.
Csak megjegyzem, anyád miattam csuklik!
😉
Csak megjegyzem, anyád miattam csuklik!
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amerikában lassan a feketék teszik ki a mozik közönségének nagy részét, fehér ember inkább nem megy moziba, mert úgyis élvezhetetlenné teszi a dolgot a sok nigga viselkedése, hangoskodása a nézőtéren. Na persze, hogy nekik akarnak kedveskedni.
Izgalmasnak nem mondanám, ráadásul van egy tippem, hogy a történet szempontjából az afroamerikai egész biztos lényegtelen lesz, de szerintem a női mivolta is.
Éppen ezért izgalmas választás, rengeteg olyan dologra ad lehetőséget, már eleve az is, hogy nő.
Mert, ha az lenne, akkor te hisztiznél legjobban.
Megjegyzem, létezik, hogy valaki ennyire kapanyél IQ-nulla legyen, hogy fogalma sincs arról, hogy mit jelent a PC, és mégis használja? Legalább utánaolvasna. Az nem PC, ha gy filben szerepel egy nő vagy más bőrszínű ember.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.08.01. 08:59:25
Megjegyzem, létezik, hogy valaki ennyire kapanyél IQ-nulla legyen, hogy fogalma sincs arról, hogy mit jelent a PC, és mégis használja? Legalább utánaolvasna. Az nem PC, ha gy filben szerepel egy nő vagy más bőrszínű ember.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.08.01. 08:59:25
1938+6 év=1944...biztos jó évjárat egy hősködő afrónak abban az évben? 😊
A Rocketeert szerettem, az egyik legjobb szuperhírós film szerintem abból a korszakból.
Nem tudom én sem miért erőltetik ezt a trendi PC főhős választást, akkor már miért nem kínai homokos a főszereplő?
Nem tudom én sem miért erőltetik ezt a trendi PC főhős választást, akkor már miért nem kínai homokos a főszereplő?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"amikor is új hős, egy afroamerikai pilótanő tűnik fel, aki átveszi a stafétát Rocketeertől. "
Szolni sem tudok a dobbenettol..erre a csavarra ki szamitott? /sarcasm off...
Szolni sem tudok a dobbenettol..erre a csavarra ki szamitott? /sarcasm off...