4
  • cateran
    #4
    "Dr. Steve North, a Nottinghami Egyetem Vegyes Valóság Laboratóriumának munkatársa"

    Brit tudosok..egyeb kerdes? :D (mondjuk most beutott a szoporoller, mivel a K&F-re UK tobb penzt kapott, mint ami "jart" volna es ez most veszelyben van a brexit miatt...Egek, a vegen nem lesznek "brit tudosok" hirek?:S:D)
  • NEXUS6
    #3
    Akinek számítógép kell egy állat érzelmeinek megfejtésére az ne menjen állatok közelébe.

    Nem tudom, nekem volt kutyám, macskám, halam, akármim, előbb éreztem meg, hogy mire gondol, minthogy a tudatosítottam volna ennek testi jeleit.

    Az embernek nincs farka (50%-uknak biztos nincs), füle, szőre, de azok a jelek, amivel az emberek is testbeszélnek az állatoknál is nagyon hasonlók (hang, mimika, szem mozgás, testtartás).
  • Ender Wiggin #2
    Ebből az idomárok profitálhatnak maximum...
  • Archenemy
    #1
    "Megérthető az állatok testbeszéde"
    De sztem aki eddig ezzel foglalkozott, eddig is megértette. Pl. kutya ha vicsorog, akkor mérges, ha csóválja a farkát, akkor boldog, ha behúzza a farkát, akkor fél. Nyilván ennek ezer árnyalata van, egy kutyás megmondhatja, de annyira azért nem bonyi ez.

    Meg ugye más állatoknál mást jelentenek az egyes kifejezések, pl. macskánál a farokcsóválásból is többféle van (és egyik sem feltétlen a boldogság), a szembe nézés is mást jelent, stb.

    De tényleg nem értem, minek ehhez szoftver, max. ha egy laikus akarja eldönteni, hogy mikor a majom "vigyorog" (alsó fogsorát mutatja), akkor mit gondol (dühös).

    De mindegy amúgy, remélhetőleg majd felhasználhatóak lesznek ezek az eredmények valahol.