13
  • AcsMarci
    #13
    Realizmus? Ha lenne benne, az emberek nagy része még a pályára sem jutna fel. És amúgy is, ez gyerekeknek készül, mert a felnőtt ki tudja próbálni igazából is. Ha realisztikus motorozást akarsz, akkor vegyél/bérelj magadnak egyet. Aztán majd a sokadik bukónál rájössz, hogy a rendes motorozás, és a kanyarban visszalassítok 10km/h alá az egyenesben meg padló között nagy a különbség. Pedig a legtöbb "motoros" sajnos így közlekedik, pedig ennek nem sok köze van a motorozáshoz.
    Szimulátor? Nem az mert lehet billentyűzettel vezetni...mert olyan sok autót meg motort látni amik lehet kontrollerrel vezetni....az utolsót a MIB 2-ben láttam (v.3)
    Zene? Mindenki mást szeret, így ezt inkább nem kéne emlegetni. Sok olyan játék kaptt már itt is 5*-t, aminek a zenéje nálam azonnal a mute-tért kiáltott.
    "virtuális motorozás" Ajánlom egy VR szemüveg beszerzését, meg egy haverét, aki minden egyes eséskor agyba-főbe ver, hogy meglegyenek a "virtuális" sérülések is.
  • AcsMarci
    #12
    Nem a verseny a lényeg, hanem hogy kik indulnak rajta. Profi WRC-seket utasított a háta mögé kezdőkén. John Surtees-ről ez nem mondható el, ő a 4. formula-1-es évét nyerte meg, vagyis bőven volt ideje gyakorolni. És azért az is hozzátartozik, hogy Rossi ritkán produkált nagyon rossz végeredményt, összességében elég állandó eredményeket hoz, míg Surtees karrierje nagyon ingadozó volt.
  • Ender Wiggin #11
    Hát a Monza Rally Show az nem éppen magasan jegyzett valami. Ez nagyon messze van attól a kijelentéstől, hogy rallyban és más autós sportágakban nagyot alkotott... John Surtees mondjuk aki 500-as motorral is 7x bajnok meg volt F1-es világbajnok is.
  • sorler
    #10
    Rossi egy ilyen hulladékhoz adta a nevét. Szép...
  • Totti5
    #9
    In October 2006 it was announced that Rossi would enter that year's Rally New Zealand, a WRC event which was to run from 17–19 November.[173] He competed in a Subaru Impreza WRC04 finishing 11th out of 39. In 2006 Rossi also won the Monza Rally Show driving a Ford Focus RS WRC 04. He beat the 2005 winner Rinaldo Capello by 24 seconds, winning five of the seven stages on his way. He also managed to outpace former WRC champion Didier Auriol by seven seconds in the head-to-head Master Show final. Rossi also announced at the 2006 Monza Rally Show, that he would be entering the 2007 Rally of Great Britain, however, he later opted out. At the 2007 Monza Rally, Rossi again took first place.
  • Ender Wiggin #8
    nem figyelsz. azon a három versenyen összesen 0 pontot szerzett!!! a "nagyot alkotás" kifejezést én valami tényleg nagyra tartogatnám, nem a nullára...
  • TBWarrior
    #7
    Ennek a grafikáját egy-két mobiljáték már le is hagyta.
  • Totti5
    #6
    WRCben volt 3 vendégszereplés és jól is ment. Ha végez a motorozással rallizni szeretne.
  • kékherceg
    #5
    Gondolom az AI nem változott. Legnehezebb szinten is másodperceket versz a többiekre pár óra motorozgatás után. Azért 10€ alatt majd megnézem talán
  • Ender Wiggin #4
    Rossi melyik autós sportágban alkotott nagyott? Mert a rallyban 0 pontot szerzett.
  • grebber
    #3
    RallySport Challange-et adhatnák ki remasteredelve steam-re (mondjuk nekem a sima is jó lenne) az nagyon frankó game.
    Amint az árképzésem kereszttüzébe kerül megveszem ezt is jónak néz ki.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.24. 11:55:18
  • bakkerman
    #2
    a játszhatóság 5 csillaga is vicces,az irányíthatóságra még az 1 csillag is túlzás lenne nemhogy a 3
  • Totti5
    #1
    4 csillag graf hogy jött ki erre?