13
  • Palinko
    #13
    nem véletlen, mert ez az évad az első ami nem a könyvekre támaszkodik, szerintem előnyére változott a sorozat, de igaz hogy olvastam már olyan kritikát is aki szerint ez miatt egyszerűbb lett.
  • bdzsana
    #12
    Azért nem olyan rossz az de tény hogy idegesítő, hogy mindenkit kinyírnak. Az utolsó évad egész jó. Mondjuk kemény mag lázadozik is mert a pozitív karaktereknek most éppen van egy kis sikere. Hogy tehették?:D
  • Ender Wiggin #11
    Ha a WD-be is tennének csöcsöket meg muffokat és minden főszereplőt kinyírnának feleslegesen, akkor egyenértékű lenne a XXI. sz. legnagyobb tv-sorozat lufijával, a Trónok Harcával.
  • Acusio
    #10
    Micsoda infantilis társaság. Downton Abbey 0, Mr. Robot 12.
  • jkedzs
    #9
    ja hypoltak. meg ennyire van időm. általában csak egy évadot szoktam nézni, aztán ha nem tetszik, abbahagyom.

    néztem még a The Expanse-t, mivel sci-fi hiányban szenvedek. erre jó volt, technikai megvalósításban üt minden eddigi sci-fi sorozatot. de nekem túl sok nyomozgatás volt benne. elszigetelt részletekben csepegtetik a történetet, ami csak a végén áll össze. nem a történetre koncentrál a néző, hanem, hogy hogy tudja fejben összerakni a részleteket. szintén, a LOST-ból már ismert trükközés. D:

    Fresh Off the Boat cool volt még. de ez csak ilyen laza viccelődés szintjén.
    https://www.youtube.com/watch?v=1KhRKkLS_4I

    House of Cardról és a The Americansról már hallottam. majd ránézek.
  • zetortraktor
    #8
    Nem értem a logikát. Van vagy 60 kurva jó sorozat, a jelöltek között is jó pár, erre olyanokat nézel, amik nem tetszenek? Oké, látom, hogy ami hájpolt, csak az érdekel, de ha nem jók a tapasztalataid, akkor változtatni kéne szerintem. Miért nem a The Americanst? Vagy a House of Cardsot nézed?
  • UUUU
    #7
    Valar dohaeris
  • wraithLord
    #5
    És... ...a címnek mi köze a cikkhez? :D

    Ja, tudom. :D
  • jkedzs
    #4
    Better Call Saul 1.
    évad nem nagy szám, némely helyen még idegesítően bugyuta is. pl a csávó rottyant testvére, aki szuperképességekkel rendelkezik ha különböző bírósági ügyek előidézéséről van szó, akivel felveszik a versenyt a nagy gonosz mega ügyvédi irodákkal.
    LOÁL!!

    Mr Robot 1. évad
    okésnak tűnik elsőre. jó kis belülről rohadó corporate society hangulata van. lázadás. aztán kiderül, hogy a jelenetek 30%-kát a főszereplő csávókám simán behalucinálta. de persze ez nem így adták el a nézőknek. ócsó, idegesítő trükkök, hogy az utolsó részig érdekes legyen a sorozat. vergődés! második évadot már nem néztem, mi a fasznak.

    Game of Thrones 6. évad
    első két rész kuka. aztán nagyléptékben kezd el haladni a cselekmény az emberi természet legundorítóbb részeit megvillantva. a rohadó világ felé ugyanakkor több irányból érkezik a megtisztulás. fasza karakterek, emlékezetes jó jelenetek.

    a dagadt gyerek és csöves csaja részek és a csodák útján megmenekülő nyomorék a -40 fokban szerencsétlenkedései viszont idegesítőek és nem sokat adnak hozzá a sorozathoz. ez utóbbit idegesítő LOST-os flashbackekkel próbálják "érdekessé" tenni. RÖHEJ!
    annyira látszik, különösen a többi karakterrel összehasonlítva, hogy az író erőltetetten próbálja elkerülni, hogy egy jégzombi kitépje a gyerek gigáját.

    egyiknek sem adnék semmilyen díjat. ajánlani csak a GoT-ot tudom, a többi időpocsékolás.

    a többit nem láttam.
  • Whysper
    #3
    Azért mert Mercedes jóbban gurul az úton mint a a jet ski. ;)
  • sertrex
    #2
    "A Trónok harca még mindig sokkal jobb, mint a The Walking Dead"

    Ééééééés???????????
  • lck
    #1
    Valar Morghulis !