A beavatott 3 bukása után a negyedik részt már be sem mutatják a mozik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olvastam a könyveket. Miben térnek el?
Zombee
Nem tetted túl magasra ezzel a lécet.

A több, mint a fele a moziké belföldön honnan van? Mi van azokkal a stúdiókkal, akik mozihálózatot is üzemeltetnek?
Szerintem meg jobb mint az Ehezok.....
Félre ne érts, de pont ez a baj az efféle témáknál, hogy sokaknak lövése sincs róla, és vagy azt hiszik, hogy összeadják a számokat és kisebb-nagyobb jelet használnak, vagy pedig azt, hogy ha egy film nullszaldós, akkor az már jó. Holott az elég nagy bukás, hiszen 3-4 évre a pénz lekötve semmit sem gyarapszik.

Ha 100 milliós valaminek a költségvetése (és még számolj rá 30-70 millió marketingköltséget), akkor nem 100 milliós világbevétel kell az egálhoz. A 66 millió belföldi dollárnak több, mint a fele a moziké, mondjuk 30-at kap a stúdió, és ha ehhez hozzájön a 110 millió külföldi pénz, akkor sem lenne meg a 100+50 millió, de nyilván külföldről is a pénz a moziké, meg a helyi forgalmazóé javarészt.

Tehát, ha összeszámolod, akkor ez ritka nagy bukás. (Persze még pluszba jönnek ehhez tévés jogok, meg lakossági bevételek, mindenféle később realizálódó pénz, de a lényeg, hogy egy rosszul fogadott bukta folytatása jó eséllyel még nagyobb bukta lenne, szóval felesleges erőltetni.)
Hmmm...

"ami a 100 millió dollár fölötti költségvetés fényében"

"66 millió dollárig jutott belföldön" + "Amerikán kívüli eredménye 113 millió dollár lett."

Minuszos gondolom igy se lett, a neten rákeresve az előző rész 110 millába került, tehát ez is valahol akorül lett. Szóval kerestek rajta cirka 60 milliót, és ez már bukás.

Mondjuk nem sajnálom se ezt se a másikat, sőt, van a labirintus "sorozat is", mindhárom harmatgyenge tiniszínészek vergődése. Mondjuk az első részek még nézhetőek voltak, de utána mindegyik ment lefele a lejtőn tartalom tenkintetében. Persze csak nálam...

Miután a második résztől kezdve totálisan eltértek a könyvekben leírtaktól, nem csodálom a bukást, főleg hogy egyre értelmetlenebb lett a film... Meg is érdemlik, ha már képtelenek egy leírt könyvet rendesen megfilmesíteni.
Azt nem mondom, hogy nagyon nagy szám volt, de azért rossznak sem tartom, megnéztem volna az utolsó részt szívesen moziban.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090