Vikings: Wolves of Midgard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos most eljutottam egy olyan részre ahol lepkefing vagyok. Azon a részen vagyok ahol van két "golemszerűség" akinek a hátán ül valami manó vagy mi a rák. Na olyanból korábban 1-et levertem nagynehezen ,de itt kettő van egy kis szakaszon és a 30k-s életerejét hiába csapkodom le órák alatt nagynehezen 4k-ig visszatölti és semmi esélyem 😞
Sajnos debol vagyok ezekben a játékokban sose tudom mit kell nézni a fegyverek meg a tárgyak tulajdonságánál. Ugyanezen volt a Van Helsingnél. Ott is a finálé előtt kb 10 percel kipukkant a tudásom...
Mondjuk a sebzéseket sem értettem soha ezekben a játékokban. Ott van a fasza 2 kezes fegyver 540-es sebzéssel csapkodom az ellen azt ilyen 70 eket szed le így meg 30k-t leverni lehetetlen főleg hogy mindig visszatölti az életét...
Lehet resetelni valahol a skilleket és újra elosztani?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most igy 1000+ óra grim dawn után nagyon fapados a játék, durván látszik rajta, hogy konzol volt a föplatform de egyszer mindenképp végigjátszható.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Problems going to Dvergheim and confront Simul
- Multiplayer-button not clickable
(If it might still occur, it can simply be fixed by either reinstalling the game, or by manually installing VS Studio Redistributable)
- Some character’s screen customization buttons not being clickable
- Delays when performing actions in the game.
- Problems connecting to multiplayer (server changes)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenesetre nekem nincs 1920x1080 opció.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként ami a legidegesítőbb az a mentés... diablo szerű H&S-ben ez a mentési pontos dolog elég szokatlan és sajnálatos...főleg mikor esik valami jobb cucc és meghalsz, mielőtt mentene 😄
A szintlépés elég fura, hiszen nem automatikus, hanem költeni kell rá, ráadásul ugyan abból kéne upgradelni az oltárt is, és most még minden elég karcsún gyűlik.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2017.03.23. 17:03:42
Instant gaming -44%
Expedition: Viking néven meg jön egy régi módi RPG (minta Baldur's gate, vagy újabbak közül a Pillars of Eternity, Divinity: OS), azt figyelem még.
Op. rendszer: Windows 7 64bit
Processzor: 3 Ghz Quad Core
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2GB ATI Radeon HD7970 or 2GB NVIDIA GeForce 770 or highe