8
Naruto online böngészőből játszható játék
 • Krusade
  #8
  Él még a group? most kezdtem el tolni a játékot.
 • Jaqen
  #7
  Mivan? Anime beli karakterekkel lehet csak menni? De miért? Miért nem lehet kicseszett saját karaktert létrehozni saját stílussal, rejtekkel, aztán összeereszteni a rejtekek ninjáit? Azt hittem ez valami minőségi MMO de csak egy böngészős sz.r mint a Shakes és Fidget. Komolyan csak arról szól, hogy pénzt húzzunk le a rajongóktól akik majd rákapnak. Egy eredeti ötlet nincs benne. Maradok az FRPG-nél...
 • savior666
  #6
  Elindult az EU szerver is.
  A Magyar harcosok group itt is megtalálható, mert a magyarok úgy tűnik ide jobban jönnek.
  szerver: EU S17: Zabuza
 • savior666
  #5
  Szépen gyülekezünk a groupban a US East - S1: Naruto NY szerveren. Akinek kedve van az jelentkezzen a group menúben.
 • savior666
  #4
  Ha valaki játszana: gyertek a Magyar harcosok nevű groupba.
 • savior666
  #3
  Már lehet tolni.
 • savior666
  #2
  weboldal
 • savior666
  #1
  "A keleten már egy ideje futó MMORPG július 20-án nyugatra is betör, jelentette a kiadó Oasis Games. A játék a Naruto anime sztoriját követi (ami ugye egy mangára alapul), végigmegy annak főbb sztori szakaszain és azokon túl is vár néhány meglepetéssel. A játékosok az 5 új karakter egyikének a bőrébe bújhatnak, melyek mindegyike egy elemet képvisel, ezek a föld, víz, tűz, szél és villám. A harc körökre osztott, de nem egyedül kell megvívnunk csatáinkat, kalandozás közben magunk mellé gyűjthetjük a Naruto univerzum ismert és kevésbé ismert karaktereit. A csapatunkban lévő nindzsákat összeköthetjük egymással a Naruto Bonds rendszer segítségével, melynek köszönhetően megnő a csapat harci ereje és új kombók is elérhetővé válnak.

  A karakterek az eredeti angol szinkronhangjaikon fognak megszólalni (az igazi eredeti persze japán, itt most a nyugaton lement tévés sorozat eredeti hangjaira célzunk), de persze nem ez lesz az egyetlen ismerős dolog az MMO-ban. Meglátogathattok majd olyan ikonikus helyeket a sorozatból, mint Homokrejtek falva vagy a Végzet völgye.

  Lesznek egy és többjátékos módra tervezett kazamaták és world boss-ok is feltűnnek majd, melyeket csak komoly játék összefogással lehet majd legyőzni. További információkat a Naruto Online honlapján találtok..."

  Kitűnő böngészőből futtatható játéknak tűnik, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.