4
LEGO Worlds
  • LaposElem
    #4
    Sziasztok!
    Megvan ez a játék egy ideje, lányomnak zsákoltam be még hónapokkal ezelőtt.
    Most látom a steamon, hogy februárban megjelenik...
    Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy milyen tartalom van ebben? Az eddig ismert verzió nagyon sovány szerintem, céltalan járkálás, és köztünk legyen szólva a lego kockákból felépített világ valami magával ragadó. Ha ez így marad a megjelenésre, akkor ha még lehet refund lesz belőle, mert ez jelenleg rosszabb mint a no man's sky.
  • SG fan
    #3
    Ahogy írtam lentebb, ez a játék még korai fázisban van így a bugok javítása folyamatosan folyik! :) Local multi már van a játékban ami sajnos csak osztott képernyős megoldás, de elvileg már zárt ajtók mögött tesztelik a multit! :)
  • LeWyTy
    #2
    Én véletlenül megvettem... háááát... ha beleraknának valami multit meg javitanának pár zavaró bugot akkor még jó is lehet.
  • SG fan
    #1
    Üdv! Megdöbbenve láttam, hogy még nincs erről a játékról itt téma nyitva ezért úgy döntöttem, hogy kezdek egyet én! Röviden a játékról: Ez egy nemrég megjelent korai hozzáférésű (early acces) játék amelyet éppen ezért még folyamatosan fejlesztenek, jönnek az új tartalmak de már így is nagyszerű. Voltaképpen a Minecraft, a LEGO és a Garrys Mod keveréke. Ha nem ismered ezen játékokat az sem gond akkor ismerd meg ezt! :) Ez egy LEGO sandbox játék ami végre a játék tényleges lényegét hozza el nektek PC-re. Azaz építs meg bármit amit akarsz. Emellett fedezhetsz is fel(pl: amint felfedezel valami újat, már azt is megépítheted vagy megveheted így nem csak élvezetes de szükséges is felfedezni). Emelet nagyszerű tárgyakat is találhatsz utad során. Mikor leszáll az éjszaka ellenségekkel is találkozhatsz. Van helyi co-op mód és talán a későbbiekben multi is, de egy igazi legós egymagában is eljátszik. A legjobb pedig, hogy a gyönyörű grafika mégis alacsony gépigénnyel társul. Remélem ennyi elég volt, ha jobban érdekel a játék nézz utána vagy írj ide! :) Ja és Steamen már 15 euróért a tied! :) Én is csak nem rég szereztem be a játékot, neten pedig rengeteg videót találsz róla! :) További jó szórakozást!
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.07.10. 20:29:54