10
-
Fbn Lx #10 megnéztem a képeket és egy kis 1080p gameplayt, és jogos, hogy jobb ez három csillagnál, de witcher-szint? az azért biztosan nem. A karakterek kissé kidolgozatlannak tűnnek, és a környezetben nagy a variancia, néhol kifejezetten jól néz ki, néhol ismétlődő textúrákat és szögletességet látok -
lammaer #9 Nekem annó tetszett a warlogs, szóval ezt is mindenképpen ki fogom próbálni. -
#8 "Hab a tortán, hogy minden egyes ellenfél csak egy bizonyos területen belül mozog, tehát hiába leszünk látótávolságban, csak akkor támadnak majd ránk, ha átléptük azt a bizonyos képzeletbeli határt. Idejét sem tudjuk már, hogy mikor láttunk utoljára ilyen idejétmúlt megoldást!"
Dark Souls 3, 2016. -
#7 Így ránézésre tényleg gagyi, és éppen az ilyen játékoktól lettek agyhallottak. ;-) -
#6 Vagy felakasztani azokat, akiknek nem tetszik, de a problémát meg kell oldani. :-D -
gombabácsi #5 törvényileg kéne tiltani a tps játékokat, vagy kötelezővé kéne tenni az fps módot -
#4 Igen Ingame képek söt még ennél is jobban néz ki a játék, és eléggé optimalizált a játék nálam full maxon megy minden.
Látszik hogy agyhalottak úlnek az sg-nél akik ilyen cikket irogatnak. -
#3 Látom agyhalottak ülnek az sg-nél akik ilyen cikkeket irnak vazee !
Kezdjük a grafikával nem értem mitől rosszabb mint a Witcher 3 vagy egyéb más játék a grafika egyenesen gyönyörű nagyon szépen néz ki.
Ami a hangokat meg a zenéket illeti nem tudom mi a a baj velük szerintem a narráció és a szinkron hangok és azenék nagyon jól sikerültek.
Ami a nehézséget illeti igen a harcrendszer eléggé szokatlan csak meg kéne vele tanulni végre játszani ki ismerni ennyi, ha már tudod hogy használd akkor onnantól kezdve gyerek játék az egész, ami az AI illeti aki játszott a Mars Wars Log-sal vagy a Bound By Flame-el az tudja mire számítson ennyi, egyszerűen ki kell ismerni az ellenfeleket azt kész aki ehhez nem ért vagy szimplán balfasz hozzá az inkább ne is játsszon vele ennyi. -
lammaer #2 "mégsem sikerült olyan minőségű munkát letenniük az asztalra, mint a hasonló költségvetésből készült Lords of the Fallen"
Azt hol lehet megnézni hogy egy játék mekkora költségvetéssl készült? -
#1 A cikkhez használt screenshoto ingameek? Mert, ha igen, akkor a grafika 3-as szintje egy vicc. Ez mitől is csúnyább, mint a W3, ami alig csak 1 éves és ma is 5-ös osztályzatot kapna. Vagy az új TR?
Az sg-n lobotomizáltak írnak cikket...?