10
 • weine
  #10
  Igen, Mint mindent, ezt is a többség dönti el.
  (A többség döntötte el anno, hogy Taigetoszról ér ledobni a csecsemőket.
  Aztán a többség aszonta, ez nem jó.)

  Ezek neked új dolgok?:)
 • Zombee
  #9
  Ha már egyszer a cikk 10 jó és 5 rossz alkotással foglalkozik, lehetne is benne szó 10 jóról és 5 rosszról.
  Na meg kultikus Overwatch? Mitől?
 • xido
  #8
  főleg egy olyan,amiről még bevallani se szégyellem,hogy a címét se hallottam eddig a cikkig,pedig napi szinten tájékozottnak érzem magam,még az engem nem érdeklő címekben is...aztán megnéztem yt-n..fanatikus anti-akció orientált manager játék rajongónak kell lenni,hogy ezt valaki egyáltalán feltegye a gépére,nem hogy el is indítsa..
 • TokraFan
  #7
  A Stellaris mondjuk eléggé ütős lett, simán top 3-ban van nálam.
 • Palinko
  #6
  persze, hogy az volt a legjobb játék a félévben, ezt mindenki tudja... jó nagy baromság metacritic alapján rangsorolni, mert biztos jó az Out of the Park Baseball 17, de a rétegjáték rétegjátéka kb, annak a 4 embernek meg biztos baromira tetszett ezért jól felszavazták...

  de azért mégis elárul valamit erről a félévről ha a 4. legjobb a Stephen's Sausage Roll lett, most tegyük félre a pontrendszerrel szemben megfogalmazott kritikámat, azért ez mégis beszédes, mert a Witcheren kívül szerintem nem volt igazán jó játék a félévben (nem vagyok DS fan, bocsi)

  majd talán a második félév erősebb lesz. amiktől várok valamit Deus Ex, Battlefield, Dishonored, No man's sky. amit nagyon szeretnék ha nem basztak volna el, mafia 3.
 • G18XM8
  #5
  Nekem a Blood and wine volt a favorit, de szerintem ezzel sokan vannak még. Már harmadjára kezdem újra, jobban tetszik, mint az alapjáték, meg a heart of stone. De hogy a cikk szerint ez a baseball játék megelőzi... Vicc.
 • TokraFan
  #4
  Az egész cikk értelmetlen. Metacritic alapján nem lehet rangsorolni, legalábbis nem igy, mert nem mindegy az sem, hány szavazat alapján olvassuk le az eredményt. Ha pl. egy játék 2-3 szavazat alapján 100%, akkor az nyilván nem releváns, a fejlesztő is dicsérhette magát egy kamureggel. Vagy mondjuk hasonlítva egy olyannal, ami csak 80% de az 2000 ember szavazata alapján jött ki, az valójában sokkal jobb játék is lehet. Nem beszélve arról, hogy sokszor nem a játékot minősítik a szavazatokkal, hanem pl. a kiadót. Ubisoft címekkel gyakori, hogy a játékot ugyan dicsérik, de a szar Uplay miatt megis anyazasba fordul es lepontozzák. Úgyhogy ez igy értelmetlen, ráadásul ha mar megis kell ilyen cikk, akkor célszerűbb lenne egy listát kitenni, nem a szövegbe applikalni a címeket, mert igy átláthatatlan es idegesítő az egész.
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.10. 08:43:15
 • gombabácsi
  #3
  szóval ha sokaknak/többségnek tetszik, azt jelenti, hogy jó? :)
 • PeeTeR
  #2
  szoval az, hogy neked nem tetszik az azt jelenti, hogy valami rossz? meselj meg kerlek kis codfanboi :C
  Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.07.09. 18:56:26
 • Gauge
  #1
  BF1 nem lesz jó. Nagy most a hype, de előzetes videók alapján nekem nem tetszik. Cod lesz az inkább, mint BF.