A spoileres oldalak már tudják, melyik főszereplő hal meg a The Walking Deadben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logika? Mindenkivel leforgatták a kivégzést és legalább két félrevezető nyilatkozat jelent meg. Valószínű még a szerzők sem tudják...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az elég hamar kiderül, hogy ki nem lehet, és akkor már csak logika kérdése, de a második vagy harmadik posztból az is kiderül, hogy ki az.
Nyálaztam a szaros FB oldalt, de senki nem tud semmit. Csak tippelnek (Abraham és Glenn, Glenn kap az arcába, Abraham közbelép és lelövik). És valószínű az is, hogy amennyire rejtegetik a színészeket (fekete furgonokkal viszok egyik helyszínről a másikra), az is benne van, hogy ők ketten szintén forgatnak majd, csak titokban. A vége meg az lesz, hogy Nagan megbotlott a saját pofaszakállában és felnyársalta magát a Lucille-ra. Ergo mindenki él.
Ez a hír az SG-n egy nagy nulla.
Ez a hír az SG-n egy nagy nulla.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha valaki esetleg megnézte egy spoilerrel dobja már ide 😊 Én se vagyok facebook rajongó...
írjátok le, nekem ehez nincs türelmem
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ennyi erővel leírhattad volna, hogy ki, és akkor nem kell szarakodni a faszbuk oldallal...