6
-
#6 Számomra ott halt meg a játék, hogy gyakorlatilag üres és sekélyes a sztori. Leginkább a Doom-hoz és a Painkillerhez hasonlítható, a tartalmasabb FPS-eket szeretők számára kerülendő. -
Ender Wiggin #5 Van kultusza, persze, de minden szempontból szar játék bármelyik hasonló játékkal összevetve. -
gombabácsi #4 épp pár hete vittem végig a hard reset-et, pár dolcsi volt steam-en, szerintem teljesen jó kis game. helyszínek meg a graf nagyon tetszett -
#3 "Habár az eredetihez mérten egy kicsit növelték a szavatosságot a kiegészítővel érkező extra pályákkal, de még ezzel is csak maximum 5-6 órányi lövöldözést lehet kihozni a kampányból."
Maximum Easy fokozaton... -
ntex #2 Azért a Serious Sam-et nem mondanám ultragagyinak, elég nagy kultusza van a játéknak, a puszta hentelésről szól, nem is akar többnek látszani, arra pedig tökéletes játék. -
Ender Wiggin #1 Szerintem nem a Wolfhoz meg a Doomhoz kell ezt hasonlítani. Hanem mondjuk a People Can Fly-féle Painkillerhez, lévén nagyon sok ember abból a csapatból jött Flying Wild Hoghoz. Vagy a Serious Samhez, ami a lengyelek minőségéhez képest aztán tényleg ultragagyi. Pálya- és ellenfél-dizájnból pedig abszolút jeles a lengyelek minden munkája.
És a motort bár ugyanúgy hívják, de igazából már teljesen átalakult 2011 óta. Már az első Shadow Warriorhoz képest is nagyot léptek előre, pedig az is elég komolyan nézett ki.