4
  • Whysper
    #4
    Nem a szolgáltatás minősége miatt lényeges a vodafone,hanem mert Vodafone az egyik legnagyobb szolgáltató és rengeteg munkahelyet fog megszüntetni ezzel ami családoak tis érint. Szolgáltatás marad persze mert a 3 meg páran az Ő hálozatát használják és így marad ugyna az. Csak munkahelyek szünnek meg Mert azér tegy központba ráadásul EU központba azért elég magas fizetésben dolgoznak rengetegen.
  • gosub
    #3
    Brüsszelbe? Nem véletlen, hisz offshore paradicsom a többi tagállam kárára.
  • alex1976
    #2
    A vodafont abszolútt nem sajnálom. Hihetetlen lassú és bürokrata a klienseikkel. Saját tapasztalat. Internetet nem tudnak szolgáltatni mert 15% -kon fut amit megvettem( 1,6gb) 3-hónapig piszkáltak hogy szerelőt küldenek a router beállíttására(2 x) A routert lecserélték ,mert hibás lehet. Teljesen hülyének nézik a közönséget.Nem engedik felbontani a szerzödést,még akkor sem ha teljes bizonnyal elismerik,hogy nem tudják biztosíttani a megfelelő vonalat.Amikor márt arogánsan beszélnek a telefonon akkor besokaltam felső menegment -hez fordultam ,aki elnézést kért... Sikerült felbontani a Szerződést.. De ezzel nincs vége,3-hóig még küldték a számlát. Érdekes megjegyezni ,hogy a SKY szolgáltató ugyan azt a vonalat használja az internethez és zavartalanul mükszik.
  • Jawarider
    #1
    Jó lesz a Brexit. Skócia, Észak-Írország kilép, cégek ejönnek, túristák nem fognak annyira menni a határ-cumi miatt, király.

    Alakul a Kis-Britannia