Az eddigi legjobb képek az új Pókemberről és annak jelmezéről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm..
Tizenéves színész: pipa
Saját maga varrt jelmez.... nem igazán pipa...
Remélem valami csuklóélvezős baromság lesz belőle.
Tizenéves színész: pipa
Saját maga varrt jelmez.... nem igazán pipa...
Remélem valami csuklóélvezős baromság lesz belőle.
Nem figyeltél arra, amit írtam: "Anno, amikor még képregényben olvastam, egy normális, húszas éveinek végén járó loosernek tűnt Mr.Spiderman." Magyarul, úgy nézett ki.
A képregényekben izmosnak látszott legalább. Nem tudom, hogy ez a csökött gyúrt-e a szerepre, de a lábnap nem szerepet az edzéstervben, az evidens...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Azért ez az elhasalás erős túlzás a 700+ milliós bevételekkel a két új Pókember esetében. Sokba került, a stúdió elszámolta magát talán, de az az ő bajuk. Elhasalni az szokott, aminek eleve kevés a bevétele. A Pókembernek nem volt kevés. Ugyanaz van, mint a Batman v Superman esetében.
Tényleg nem tudod. Egy "normális, húszas éveinek végén járó looser" volt..., aki középiskolába járt?? Tudod, hogy lett szuperhős a srácból, hogy mi és hol csípte meg?
Épp ez volt a gáz a filmekkel, hogy huszonéves színészek alakították a tini szuperhőst. Most végre valóban 15 éves lesz Peter Parker, ahogy annak idején megálmodta Stan Lee. Anno talán ő volt az első gyerek szuperhős. Ha nem tinédzser lenne, akkor semmi különleges nem lenne benne, olyan lenne, mint a többi huszonéves jelmezes.
Épp ez volt a gáz a filmekkel, hogy huszonéves színészek alakították a tini szuperhőst. Most végre valóban 15 éves lesz Peter Parker, ahogy annak idején megálmodta Stan Lee. Anno talán ő volt az első gyerek szuperhős. Ha nem tinédzser lenne, akkor semmi különleges nem lenne benne, olyan lenne, mint a többi huszonéves jelmezes.
Hát nem tudom. Anno, amikor még képregényben olvastam, egy normális, húszas éveinek végén járó loosernek tűnt Mr.Spiderman. Csetlett-botlott, de sosem volt nyálgép. Ma meg egy tizenéves takonypócnak tűnő valaki játssza.