6
  • Szefmester
    Hmm..
    Tizenéves színész: pipa
    Saját maga varrt jelmez.... nem igazán pipa...
    Remélem valami csuklóélvezős baromság lesz belőle.
  • CRMessen
    Nem figyeltél arra, amit írtam: "Anno, amikor még képregényben olvastam, egy normális, húszas éveinek végén járó loosernek tűnt Mr.Spiderman." Magyarul, úgy nézett ki.
  • Ender Wiggin #4
    A képregényekben izmosnak látszott legalább. Nem tudom, hogy ez a csökött gyúrt-e a szerepre, de a lábnap nem szerepet az edzéstervben, az evidens...
  • Zombee
    Azért ez az elhasalás erős túlzás a 700+ milliós bevételekkel a két új Pókember esetében. Sokba került, a stúdió elszámolta magát talán, de az az ő bajuk. Elhasalni az szokott, aminek eleve kevés a bevétele. A Pókembernek nem volt kevés. Ugyanaz van, mint a Batman v Superman esetében.
  • zetortraktor
    Tényleg nem tudod. Egy "normális, húszas éveinek végén járó looser" volt..., aki középiskolába járt?? Tudod, hogy lett szuperhős a srácból, hogy mi és hol csípte meg?

Épp ez volt a gáz a filmekkel, hogy huszonéves színészek alakították a tini szuperhőst. Most végre valóban 15 éves lesz Peter Parker, ahogy annak idején megálmodta Stan Lee. Anno talán ő volt az első gyerek szuperhős. Ha nem tinédzser lenne, akkor semmi különleges nem lenne benne, olyan lenne, mint a többi huszonéves jelmezes.
  • CRMessen
    Hát nem tudom. Anno, amikor még képregényben olvastam, egy normális, húszas éveinek végén járó loosernek tűnt Mr.Spiderman. Csetlett-botlott, de sosem volt nyálgép. Ma meg egy tizenéves takonypócnak tűnő valaki játssza.