7
-
gforce9 #7 Borúlátó vagyok ez ügyben, de úgy legyen, ahogy mondod :) -
Kikikirly1991 #6 Sose értettem hogy valaki miért nem lát problémát abban ha egy cég a szabályokat megszegve növeli piaci előnyét.Ez nekünk, fogyasztóknak csak rosszat jelent.
Geforce:Igaz,akkoriban tényleg jó volt az AMD.Remélem a ZEN jól sikerül.Ha processzor teljesítményben behozzák az Intelt,hozzáteszik az APU-jukat egy király processzort kapunk.IGP téren szerintem előrébb járnak,igaz van az intelnek erősebb de,olyan dolog is van benne ami az AMD APU-kban nincs,szóval drágább a gyártási költsége(inkébb nyers erőből hozzák azt amit az AMD jó felépítéssel és tervezéssel).Itt a DX12/Vulcan korszak, videó kártya mellé a processzorban levő IGP-ket is(multiadapter) is be akarják vonni a munkába.Ebben jó az AMD, egy jó processzorral kéne társítani és minden OK.:)
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.06.26. 17:16:55 -
gforce9 #5 Ja egyébként nekünk felhasználóknak tettek rosszat, mert ha az AMD-t nem veti vissza ez, lehet 2016-ban nem kérnek el 50k-t egy közepes CPU-ért. -
gforce9 #4 Hát pont az a korszak volt, ahol az AMD mind teljesítményben, mind árban, mind melegedésben utol tudta érni az Intelt és vette a nép, mert jó CPU-k voltak. Azért volt szüksége az Intelnek erre a lefizetősdire, mert pusztán a teljesítményével nem tudta legyőzni az AMD-t. Jelenkorban nincs szüksége erre az Intelnek, mert elhúzott, de akkor igenis szüksége volt rá, hogy mindenáron megtartsa a paci fölényét és részesedését. Ok és okozat. -
Kikikirly1991 #3 Inkább maradtál volna csendbe.AMD procik tényleg nem a legjobbak(habár Laptopba egyáltalán nem rossz egy AMD APU szerintem jobb is mint egy intel,ha nincs dedikált GPU,csak az integrált grafikus vezérlő).Intelnek Iris Pro valamelyik verziója erősebb mint az AMD APU-k de rohadt drága,az összes többi IGP-jük gyenge,Netezésre filmnézésre tökéletesek de ennyi.1 hete én is Intel HD 4600-al tolom,játszani nem tudok legalacsonyabb beállítások mellett sem(15-17 FPS-em van BF4-be),csak 5-évnél régebbi játékokkal.AMD 7850 lenne gépben annak az integrált grafikus vezérlőjével lehetne játszani lowon,2-3 éves játékokkal medium-high keveréken is.Gamer gépbe viszont nem való AMD proci, úgyis videó kártyával játszol, nem IGP-vel. Ezért használok én is Intel processzort.
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.06.26. 10:53:17 -
Ender Wiggin #2 Nekem, mint felhasználónak jót tettek vele. Nem vettem lassú, melegedő AMD-t :-D -
CairoJack #1 Fizessék ki, sokkal többet kerestek a szemétkedéssel, ez nekik apró pénz.