Nem számít a Mass Effect 3 mentés az Andromeda világában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A francokat, rengeteg esetben akarmit is valasztottal az elozo jatekbol ugyis letoltak ugyanazt a torkodon. A valasztas illuziojat hagytak meg, es a csapat kialakitasat.
Persze mert az me2 nem az me1 folytatása volt hanem a gears of war-é , gears of space-opera.
Elozo szeriaban sem sokat szamitottak a korabbi mentesek. Persze apro elteresek lehettek, de a tortenet egeszet alig befolyasoltak, szoval nem kar.
Mondjuk az valójában egy "urban legend" volt, hogy bármi nagy csoda lenne a beimportált állásból.
Valójában nem is igen lehetne, mivel nem lenne túl fer az újonnan érkezőkkel szemben.
Engem ez a NFS hasonlat ütött meg inkább. WTF?!?! kötött pályás autóverseny lesz? Annak aztán igen sok köze lesz a régi mako-hoz...
Edit: jó, oké volt abban nyitott világos is (U2 például) de a párhuzam azért ilyesztő. Elmennek gagyiba?
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2016.06.22. 09:50:18
Valójában nem is igen lehetne, mivel nem lenne túl fer az újonnan érkezőkkel szemben.
Engem ez a NFS hasonlat ütött meg inkább. WTF?!?! kötött pályás autóverseny lesz? Annak aztán igen sok köze lesz a régi mako-hoz...
Edit: jó, oké volt abban nyitott világos is (U2 például) de a párhuzam azért ilyesztő. Elmennek gagyiba?
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2016.06.22. 09:50:18
hát a "zöld" befejezést beimportálva azért eléggé máshogy nézne ki mindenki, a "színtelen" befejezést meg nem is lehetne folytatni, kivéve ha az Androméda galaxis felé utazók már rég elhagyták a tejútrendszert a Reaper támadás idején
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Miért kéne/lehetne beimportálni, amikor egy tök más galaxisban tök más szereplőkkel játszódik? Nem értem, egyáltalán ez kiben merült fel ...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Egyre jobb...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams