Véletlen ötlet eredménye a kinyomtatott motorkerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A cikkben megadtak a gyorsulast (3 masodperc, 45 km/h allohelyzetbol). Ez konnyen atszamithato m/s^2-re es akkor latszik, hogy nem igazan nyero."

Tenyleg nem. Vacak fel g. Mi az nekunk. Izmosabb tourerek tudnak hasonlot, persze azoknal 100-ig merik.

"Nem veletlen emlitettem az ugyancsak villanymotoros tomegkozlekedesi jarmuveket peldanak."

Tenyleg. Trolikat,metrokat. <#hehe>

"Egy sima tesla SUV ugyanis sokkal nagyobb mertekben veri. (kozel 940 loerovel rendelkezik)"

Ez igen derek. Igaz, hogy a Tesla az elektromos autok csucsa, dehat ha nagyon akarjuk...
Mondjuk 940 loerorol en meg nem hallottam, meg szerintem a Tesla sem.
A legbikabb P90D tud ugy 760LE-t a ket motorbol osszesen es az X-et, ami az altalad emlitett SUV, ha egyszer forgalmazni kezdik, ugyanezzel a hajtaslanccal fogjak szallitani. Szo se rola, az is nagyon impressziv, es letepi a fejed, ha megkuldod.
A 85D-t nem mertem a belvarosban taposni, de egy regebbit a Budafokin jobban el mertem engedni. A lampatol indulva, mikor en 80-nal elvettem a gazt, a tobbiek meg kb. a kuplung felengedesenek vegefele jarhattak.

Es ha mar itt tartunk egy atlagos 50ccm robogo 4-5 loeros es 70-80 kilo. A 8 loero az a 100ccm korulieknel szokas, amik egyebkent mar 100 kilo felett vannak altalaban. (Plusz a 100 kilos ember, ugye.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"8 lóerő egy 35 kilós motornak nem kis fürgeséget kölcsönözhet"

A cikkben megadtak a gyorsulast (3 masodperc, 45 km/h allohelyzetbol). Ez konnyen atszamithato m/s^2-re es akkor latszik, hogy nem igazan nyero. Nem veletlen emlitettem az ugyancsak villanymotoros tomegkozlekedesi jarmuveket peldanak. Egy sima tesla SUV ugyanis sokkal nagyobb mertekben veri. (kozel 940 loerovel rendelkezik) A trukk ott van, hogy a 35 kilo az vezeto nelkul ertendo. Most ha mindennel egyutt raul egy kb. 100 kilos ember, akkor az a 8 loero viccesen keves lesz, pont annyi mint amennyit irnak a cikkben. Egy vespa robogo ennek majdnem a duplajat tudja, nem sokkal nagyobb ossztomeg mellett. :-)

ps: a fenti motor: 16.8 kg / hp, tesla: 2.4 kg / hp, vespa robogo: 15.3 kg / hp
Ja, ocsmányul néz ki, ergo műtárgy, és jóárasították...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mondod ezt arra alapozva hogy...

Tetsuo
Állítólag olcsóbb... :-D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

barret
Karbonból szerintem még könnyebb lenne,abszolút semmi előnyét nem látom a nyomtatott váznak...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tetsuo
Én sem venném meg, de ötvenezer euróért csak tud valamit az a váz. ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gyakorlatilag a váz készült nyomtatással.
Nekem vannak fenntartásaim a műanyagból készült váz strapabírásával kapcsolatban is, hosszabb távon.
barret
Helyesen: tartalmaz nyomtatott alkatrészeket.

Bérbe vehet? reklámfelület...

fizikából egyes, köszönjük a hozzászólást...

8 lóerő egy 35 kilós motornak nem kis fürgeséget kölcsönözhet (ráadásul az ilyen helyen alkalmazott elektromotoroknak 0 fordulatnál is megvan a teljes nyomatékuk...)
Hmm...

90 km/h = 25m/s
25m/s / 3s = 8,33 m/s2

Engedd meg, hogy ketelkedjem az 1g koruli gyorsulasra kepes regi orosz metrokban es trolik letezeseben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Erdekes a technologia, de elektromos motorkerekpar letere eleg gyenge. A regi orosz metrokocsik es egy atlag pesti troli ennek a gyorsulasnak kb. a ketszereset tudjak.
Nincs olyan hogy kinyomtatott kerékpár. Ez kb. olyan, mint a nővé operált férfi.