Démonok között 2 - egy hosszú rettegés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a 80-as évek óta nem készült olyan horror, amit kedvencelhetne az ember. 1990 előtt viszont jó sok.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nincsenek kedvenc horror filmjeim, a klasszikusokat szeretem(The Thing, Alien-ek, Predator stb.), azokat megnéztem már többször is de jópár éve nem igazán találok olyat ami bejönne. Persze akadnak kivételek, de nem feltétlen a nagy kasszasikerek mint a Démonok között hanem akár kisköltségvetéső amatőr próbálkozások mint az Afflicted, persze ez teljesen más kategóriájú horror. Ezek a démonos, szellemes dolgok nem igazán tudnak meghatni, pláne ha valami ilyen gagyin van megoldva mint a Démonok között 2. Bedobják, hogy igaz történeten alapul és olyan valótlan hollywood-i gagyiságok vannak benne, főleg a végén, hogy az vicc és ezek miatt egyáltalán nem lehetett komolyan venni. Teltházas vetítésen voltam és nem én voltam az egyetlen aki kacagott sok jelenetnél. Barátnőmmel 1-2 helyen még nevetőgörcsöt is kaptunk, pedig ő szereti a démonos filmeket. Biztos lesz aki erre a filmre esküszik mert ugye mindenkinek más igényei és ízlése van de sajnos én kidobott pénznek érzem ezt a filmet.

cenobite
Melyek a kedvenc horrorfilmjeid?

gamertag: kenobita

Elrángattak moziba megnézni, hát ismét többet nevettem rajta mint "rettegtem" akárcsak az első részen. Nem túl jó horrorok ezek...