7
  • bmw
    #7
    Amit irtal szerintem te sem hiszed el.... Plane ha az utas olvas kozben, vagy mar bocsanat latas serult, vagy gyerek pl Ő nagyon erti a szituaciokat....





    Ez egy baromsag.... Ennyi erovel mindenkinek egyedul kellene utazni az autoban es mindent be kellene tuiltani amit a sofor csinal a vezetesen kivul. pl radio, beszelget az utasokal stb....
    Ennyi erolvel barmelyik munkaban folyo tevekenysegben bele lehetne kotni, hogy mi kit zavar az adott folyamatban....
    Valaki megint unatkozik....
    Utoljára szerkesztette: bmw, 2016.07.31. 11:54:56
  • fonak
    #5
    A különbség az utassal való beszélgetésnél az, hogy az utas ott ül a kocsiban, látja mi történik az úton, ennek megfelelő a beszélgetés ritmusa. Pl. ha látja, hogy a vezetőnek épp foglalkoznia kell valami szituációval, nem pofázik. Vagy pofázik, de akkor is más, mint a telefonálás, na... a telefon másik végén lévő meg nem tudja miért van szünet a válasz előtt stb.
  • rajdi
    #4
    Várjuk meg a másik mérvadó jelentést a japán (tokiói) kutatóktól is, én azt mondom!
  • hawkie22
    #3
    60 embert vizsgáltak meg. Kérdem én, hányan is vezetnek egy napon átlagosan a világban? Több millióan. Több tízmillióan. Namost akkor ez a 60 emberböl álló tanulmány lenne mérvadó? Ne röhögtessenek. A brit tudósoknak rengeteg idejük lehet. Majd ha, több ezer embert vizsgáltak ugyanolyan körülmények között és akkor is ezt az eredményt kapjuk, akkor majd elhiszem, hogy zavar valakit a kihangosított telefon.
  • KZM
    #2
    Szóval ha valami másra figyelek mint amire előtte figyeltem, akkor nem figyelek már annyira az előzőre?.... Érdekeeees.
    "angliai Sussex-i Egyetem kutatói" ezek akkor britt tudósok, ugye?

    Szerintem az autónak koncentráció tesztet kéne végrehajtania indulás előtt - könnyen lehet, hogy én feleannyira sem tudok figyelni mert egyszerűen zaklatott vagyok épp, mint valaki más, aki telefonál.
    De ez is csak fél megoldás - tiltsuk be az autókat, illetve a vezetést úgy általában! Nem garantálható, hogy mindenki folyamatosan egyforma módon fókuszál, így inkább ne is legyen!
    Vagy ne vegyünk át áltudományos ostobaságokat folyamatosan.
  • Ender Wiggin #1
    Akkor az utasok is fogják be, gondolom...