Nagyon jó lett a Batman v Superman bővített változatának előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte z390 aorus ultra, intel i9 9900k, 32gb ddr4 4266, rtx 2080ti
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ráadásul emlékszem volt egy trailer, amiben a szemgolyóját érte egy lövedék és csak a szaruhártyája rebbent meg tőle, míg a lövedék mintha acéllal érintkezett volna. Értem én, hogy acélember meg minden, de ez annyira irreális, hogy teljesen elvette tőle a kedvem, hogy megnézzem. 😊
Szóval azt nem láttam, így nem volt alapom összehasonlítani, de akkor azt gyanítom nem sikerült tanulni az első rész hibáiból.
Olvastam pár cikket, ahol az is téma volt, hogy felvennék a versenyt a Marvel-el. Véleményem szerint, bár azok sem hibátlan filmek (gondolok itt most csak a Bosszúállók és Amerika kapitány részekre) mégis ilyen produkciókkal fényévekre járnak attól, hogy versenyezzenek velük.
Mondom ezt úgy, hogy a Batman vs Supeman-ben Batman szerintem egészen kiváló volt, csak Superman-t, Wonderwomen-t, Luthort, aki inkább valamiféle Joker utánzat és azt az izét szedtem volna ki a film végéről. Így még lehetett volna belőle egy egész jó Batman film pl.. 😊
@msreg: Az első superman film háromnegyede a pusztításról szóló látványorgia volt. Ahhoz képest kicsit akkor jobb is az arány, nem ? :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Akkor 29-én már fenn lesz a torrenten. 😊
A filmeket nem minimális nyereségért készítik. Vagy szerinted teljesen mindegy, hogy 871, 956 vagy 997 millió dollár a bevétel? Neked lehet, mert mindegyik kurva sok pénz, de a differencia több filmnyi költségvetés.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?