8
-
szlkj #8 Az ilyen cikkek miatt nem megy be a befolyásolhatók zöme. Kimondottan tetszett! -
professional #7 Én 2x megnéztem mert annyira tetszett, míg az Amerika kapitányról legszívesebben kijöttem volna annyira szar volt... -
Wittgen #6 Engem pl nem érdekel, mi van a képregényekben, mert kiskoromban 1-2 db kivételével egyet sem olvastam belőlük, mint film és filmes univerzum, a mozik bejöttek és jók is. -
Wittgen #5 "Itthon menekülnek a nézők az új X-Menről"
A moziban senki sem mint ki a vetítésről, pláne nem futva. Nem kell a félrevezető cím.
Én jól szórakoztam a filmen. -
Dewri #4 Látom te se nagyon olvastál X-Men képregényeket, mert akkor nem mondanád hogy jók a filmek... -
#3 Nem menekülnek a nézők a filmről, hanem el sem mennek rá. Az utolsó mondat pedig szánalmas.
Az eddigi X-Men filmek jók voltak, nem értem, miért nem pörögnek jobban itthon. Ezt még nem láttam, nem volt időnk elmenni. -
Dewri #2 Mondjuk az igen. Még a '97-es, Halálmester című film gonosza is durvább...:)
Halálmester
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.06.01. 06:58:30 -
tomboy013 #1 Trailer alapján is elég gagyinak tűnt ez a film. A rosszfiú kinézete is félelmetesen béna.