10
-
Dewri #10 És megint egy film, ami egy sikerkönyvből van csinálva úgy, hogy semmi köze a sikerkönyvhöz... A sikerkönyvben tálalt remek történetet teljesen kifacsarják, ezáltal gyenge lesz a film, így nem jön be a népnek és megy a csodálkozás. Pedig a megoldás ismét kézenfekvő lett volna: megcsinálni a sikerkönyvet úgy, ahogy van...
Az összes "könyvalapú" mostani film egy nulla, néhány frissebb példa: Beavatott, Végzet ereklyéi, Útvesztő, Szürke 50, most jön a Stephen King féle Mobil is, ami a trailer alapján szintén nem a könyv. Képregényeket nem is sorolom... Egyszerűen nem értem miért nem lehet csak 1x úgy megcsinálni egy könyvet/képregényt, ahogy le van írva??? Technika már van, pénz is van, akkor miért?? Csak próbaképpen, tényleg csak egyetlen 1x csináljon már valaki rendesen meg egy filmet!!!!!! -
Cyberdog #9 Nem ér meg egy mozit. De a ráfordított gépidőből is max 5 percet. Ezalatt gyorsítva, bele-beletekerve talán meg is lehet nézni. :) -
zetortraktor #7 Én csak azt nem értem, hogy Gabor1963 miért hisztizik, holott röhögnie kéne, hiszen ő volt az, aki megnézte és tetszett neki, ő járt a legjobban. Míg shaba23 meg a folyton szarokat néző Ender a reklámok hatására megnézte és azóta bosszankodik. Itt Gabor1963 a nyertes, neki jött össze az élet, erre meg pukkancs. WTF. -
#6 Na mi lett veled? Csíp a pisi? Nem tetszik, hogy vannak tőled eltérő véleménnyel emberek? Anyuéknak szólj, hogy az internet nem neked való, idejében zárják el előled :)
A 2. kérdésemre ne is válaszolj, látván az eddigi hozzászólásaidat, a válasz egyértelműen a nem tetszik. Gyorsan szólj anyunak!!4
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2016.05.29. 13:59:46 -
gombabácsi #5 első rész jó volt, mert:
-a környezet marha eredeti
-csak fiúk voltak, csak a végén volt egy csaj, ettől is valamilyen szinten eredeti lett (meg ügye a nyálasságot csökkenti haha)
-sztori is rendben volt
második: feljethető, az első rész eredetiségéből semmi nem volt benne
a harmadiknak tuti jót fog tenni ez a csúszás -
#3 Szerintem középszar volt. Egyszer nézhető, de ha nem kap 3. részt, nem érzi meg a világ a veszteséget... -
Ender Wiggin #1 Nem hozott pénzt, mert rossz film volt. Nem kell ragozni.