Ismét mozikba kerül az első Halálos iramban-rész - itt az új előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokan em élveznek el a kocsiktól meg a jelenetektől, de egyszerűen jó dolog lehet (gondolom) pl. meló/suli után beülni egy ilyen lazulós filmre. Nem tudom, szerintem az lehet...
Nem ertem..a szuleid nem mondtak el, hogy nem minden film dokumentumfilm? Vagy az oviban a tobbiek? (BTW abban mi a hihetetlen, hogy 1 zsaru beepul az utcai gyorsulasi versenyzok koze es megtetszik neki az az elet?)
Gondolom vannak, akik arra élveznek el, hogy teljes képtelenségeket tolnak az arcukba akció gyanánt, forgatókönyv vagy épelméjű (minimálisan hihető) történet nélkül.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Fos, fos... A jó magyar mentalitás megint előbukkant úgy látom 😄 Gondolom amiket ti szerettek azokat a csúcs filmek és mindenki alja ember meg buta aki mást szeret 😉 Roppant intelligensen viselkedtek 😄

A folytatásokra is beültek, pedig azok csak igazán a fosok...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Vajon lesz olyan balek, aki beül erre a fosra?