9
-
Jawarider #9 1. rész überkirály volt, még a 4-5-6 elment, többi vicc. Nem várok semmi komolyat természetesen, de elmentek a silány irányba sajna... -
tomboy013 #8 A 7. részt moziban néztem mert berángattak rá. De valami hihetelenül silány lett. A 8. így kimarad. -
#7 Teljesen más volt az első. Nekem nem tetszett, illegális versenyes, aláneonozott tuningverdás hülyegyerekfilm. Az 5. résszel kezdtem el nézni a szériát, mert az már akciófilm volt autókkal, és nem autós film némi akcióval. Kicsit túltolják benne az irrealitást, részről részre több a képtelenség benne, a 7. már majdnem szuperhősfilm lett. Ettől függetlenül szórakoztató. -
Aldo Moro #6 Az elsőt láttam, aztán attól olyan csömöröm lett, hogy nem voltam kíváncsi a többire. A 7.-et nagyon dicsérték, gondoltam, teszek egy próbát. Kár volt, annyira gagyi, hogy valami hihetetlen. -
tibisan #4 de mit trilógiáztok , ha folytatásról beszélünk ? ugyanazok a szereplők lesznek benne , folytatódik a sorozat , attól még hogy kihullott paul walker
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.22. 15:10:02 -
tibisan #3 így már pláne megnézzük
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.22. 15:00:43 -
#2 sikerult elerniuk, hogy megnezzem ezt a foshalmazt :C -
#1 miért égeti magát ezzel a hülyeséggel....