8
Orc Must Die Unchained
  • Cassell
    #8
    És ismééét jelentkezem, kijött az 1.3-as patch pár újítás: új hős randa orc néni, aztán a meglévő bossok egyike-másika totál reworkon esett át, behozták a guild rendszert be lehet lépni és vannak guild rewardok is, illetve hero selectnél látszik már hogy ki hanyas szintű ami nem feltétlen jó mert mikor van a csapatban két 17-18-as akkor már gyanús a zakó hiába vagy hetven valahányas - meg a survival módban is van egy - két változás de azt nem erőltetem így arról nem tudok érdemben nyilatkozni.
  • Jeffjohnson
    #7
  • Morinad
    #6
    Értem én, de ez nem az én dolgom. Az én dolgom, hogy játsszak :)
  • Jeffjohnson
    #5
    Jogos probléma, de erre csak az a megoldás, ha minél többen játszanak. Mert az MM, akkor tud hozzád hasonló játékost melléd, ellened sorsolni.
  • Morinad
    #4
    Én játszottam vele kicsit (lvl 20 vagyok). A játék alapvetően nem rossz. Szórakoztató, pörgős, akár még esport is lehetne.

    Van pár nagyon bosszantó részlet. Mivel a játékban folyamatos a fejlődés, néha olyanok az ellenfeleid, akik már lvl 70-80-100-on vannak. Ez elég nagy előny, mert sokkal jobb csapdákat, traiteket használhatnak, így elég hátrányból indulsz.

    A másik gáz a sok afk. Általában van 1-2. Eddig ahányszor valamelyik csapatban afk volt, az veszített. Nekem úgy tűnik, hogy ez eldönti a meccset. Nem lehet lehozni sehogy. A játékban erre nincs szankció. Aki berág játék közben, egyszerűen kilép.
  • Jeffjohnson
    #3
    Pedig eddig nagyon úgy néz ki ;)
  • Cassell
    #2
    Nem akarok csak magammal diskurálni, de teszek még egy próbát hátha más is kedvet kap a játékhoz:
    kijött az 1.2 patch, új hős Bloodspike, egyik map kis átalakítása, az eddigi 20 helyett már csak 10 craft alapanyag lett, pár hősnél variáltak bizonyos képességeket le/föl. Az UI is átalakuláson ment át, már meccs közben is lehet több infot látni a playerekről.


  • Cassell
    #1
    Sziasztok!

    Csodálom nincs még topicja ennek a játéknak, gondolom a többség ismeri a sima Orc Must Die 1-2-t na ez ugyanolyan csak egész más:) Szóval egyelőre még Open Beta de egyre többen nyüstölik van ún. survival mód ami a régiekre hasonlít és van a siege mód ahol 5 v 5 moba szerűen kell az ellenfél bázisára bejuttatni a minionokat. Free to play egyáltalán nem pay to win a skineken túl gyakorlatilag játékbeli jóságokból craftolható.
    STeamen is fenn van próbáljátok ki!