6
  • zetortraktor
    #6
    Ha erre a kérdésre nem tudsz magadnak válaszolni, akkor nem hiszem, hogy érdemes foglalkozni veled. És nem az a kérdés, hogy mit nézz, ami nem átlag szar, hanem az, hogy mit ne nézz a sok mocsok jó sorozat közül. Most, hogy ilyen kurva sok sorozat van, egy csomó zseniális darab születik, és nagyon keveseknek van annyi idejük, hogy a Narcostól a Mr. Robotig, a Veeptől az American Crime Storyig, a Bloodline-tól a Transparentig mindent kövessenek.
  • CairoJack
    #5
    A Castle-t szerettem, sokáig néztem, de azért örülök neki, hogy a főszereplő csaj nélkül nem folytatják. Az egész sorozat a két főszereplő kapcsolatára épül, az egyiket kivenni olyan lenne, mint a lyukacsos sajt sajt nélkül. Maradna a lyuk, a nagy semmi.
    Inkább zárják le korrekt módon, minthogy egy nézhetetlen, szerethetetlen, értelmetlen vackot csináljanak belőle. Szóval örülök neki, főleg ha jó lezárást kap.

    Annak is örülök, hogy a Supergirl marad, bár elég gyenge, és gyerekes, nekem mégis tetszik, leginkább a csaj miatt. A többiről gőzöm nincs.
  • jkedzs
    #4
    engem nem érdekel, hogy mi szűnt meg. azzal nem tudok semmit kezdeni.
    az érdekel, hogy mit érdemes nézni, ami (még) nem az átlag szar szintjét hozza, hanem felette van.
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.05.21. 22:18:52
  • paby88
    #3
    a galavant az jó volt nekem tetszett :(
  • Ender Wiggin #2
    A többi sorozathoz nem tudok hozzászólni, mert nem néztem őket, de a Castle azért nem ilyen egyszerű. Igaz, hogy szar volt a 8. évad, az új írók mindent elcsesztek, amit csak lehetett, de ha kiírják a fő konfliktus forrás Stana Katico-ot (a színészek közötti konfliktus, nem a karakterek közötti), lehetett volna még jó belőle. De nem is ez a lényeg. Átlag 6,2 milliós (1,1 a 18-49-ös csoportban) nézettséggel kaszálták el, ami azért nem olyan tragikusan alacsony, csak hát sokba került leforgatni. A közpkorú vagy idősebb nézők kedvence volt, nem a fiataloké. De ők nem számítanak, annak ellenére, hogy az átlag fiatal felnőtt még nem igazi vásárlóerő, tehát a reklámok nem valószínű, hogy náluk érik el a hatásukat (ha egyáltalán, mert aligha van ember a földön, aki nem kapcsol el, mikor jön a reklámblokk).
  • Cyberdog
    #1
    CSI: Cyber dögunalom volt. A Castle-t meg már bűn volt nem csak nézni, de megcsinálni is. Az Undateable meg annyira humortalan sitcom volt, hogy már fájt. A megszüntetett sorozatok nagy részéért nem kár.