Salt and Sanctuary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2021.08.04. 19:34:36
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Idöközben kiderűlt, hogy pc-re is jön a játék.
de csak a fegyverek fejlesztésében adott volna többet igazából
nincs annyi időm és sok más játék vár
de nagyon jó volt, tényleg !
Nagyon addiktiv nekem legalábbis már 100+ órám van benne. A hónap végén jővő patchel jönnek új fegyverek, páncélok, stb, de bétázni már most is lehet.
Vigil.
vmi megoldást tud vki ?
A DaS játékokban sose sikerül a parry itt meg nagyon menne kár, hogy nem pajzsos karival tolom...<#vigyor3>#vigyor3>
Egyelöre The Iron Ones-al vagyok mig nem akad jobb ez pl kimondotan mágia ellenes creeds.
#28 Mágussal nem igazán szoktam tolni egy játékot se de ha már végigjátszotad melyik creedet érdemes favorizálni? vagy nincs lényeges különbség köztük.
A paladinhoz passzolna wisdom alapú varázslás de én inkább lövöldözök, kicsit imba milyen sebzése van a pisztolyoknak.
A light armor viszont szart se ér a heavyhez képest ezért most a hunter karimal is inkább azt hordom így aztán be kellett áldoznom pár pontot az endurance skillekre.
Egyelöre még csak három bosson vagyok túl és én is csak jót tudok eddig mondani a játékról.
A wikin olvastam, hogy itt is vannak opcionális bossok, egypárszor már eltévedtem valszeg megtalálni se lesz könnyü mindegyiket.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Brutális ez a skill tree...<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2016.05.19. 15:48:07
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
pc-re már kijött, azért jött létre a topic
ps4-re jött ki első körben, ps vitát terveznek
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Összetettebb a játék mint gondoltam és jóval több rpg elemet tartalmaz mint a DaS.
A pályákon annyi fele lehet menni, hogy az meglepö egy ilyen tipusú játéknál.
Találtam tesztet a játékról ha valaki még nem volna képben mi is ez.
ott elég népszerű volt mikor kijött, és a fejlesztők is mondták hogy jön majd pcre és vitára is elvileg
Inditottam egy whippes karit, majd kiderül mennyire lesz jó és összeségében eddig nagyon rendben van a nehézség.
Sok minden visszaköszön a DaS frencsájzból de egy kicsit nekem szerepjátékosabbnak tünik márcsak a hatalmas skillfa miatt is amihez hasonlót csak a Path of Exile-ben láttam.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2016.05.18. 12:27:35