Sandra Bullock mellett Jennifer Lawrence is benne lehet az Ocean's Eleven rebootjában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 évvel ezelőtt jó volt az még neked is valamire <#nevetes1>...amúgy hasonló se volt se akkor , se most a moziban , neked persze ettől még lehet pocsék
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.17. 17:42:43
Ennyire nincs ötlet hálivúdban,hogy a 10 éves filmeket kell újragondolni?
Zombee
Arra a pocsék Cameron Diaz-os Charlie angyalaira gondolsz?

A 2001-es nem reboot volt? Ocean's Eleven 1960
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.05.17. 11:59:27
Szerintem is jó filmek voltak. Nem egy mély mondanivalójú mű, de ezt hiszem ezt hívják popcorn-movie-nak - és annak viszont tökéletes.
Mondjuk úgy, hogy számodra volt hulladék. Képzeld, van akinek tetszett, akár sokadjára is.
csak J.Law miatt megnézni, hát nem is tudom, ez olyan tinis dolog lehet. 😊
Én személy szerint szívesebben néztem volna egy folytatást, mint egy ilyen reboot-ot.
takysoft
Az Ocean's Eleven... tökjó volt (a 2 folytatás már kevésbé)
Minek azt rebootolni?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kezdd el számolni, hogy hányból készült eddig, és akkor választ kapsz a kérdésedre.

Egyébként, miért ne legyen? Tény, hogy nem mindenki szereti a nőket, főleg a geek kultúrában divat az utálkozás, de attól még, ha valakit valami nem érdekel, elfér.
RAZOR27
minden filmből kell egy női reboot manapság?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ha hoznak még pár jó bukszát , plusz kicsit charlie angyalaisra is veszik a figurát akkor engem már meg is vettek <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.15. 22:46:05
Tinman
Minek ezt a hulladék filmet rebootolni? Jlaw miatt mondjuk úgyis megnézem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.