11
Cikk olvasása: Sandra Bullock mellett Jennifer Lawrence is benne lehet az Ocean's Eleven rebootjában
-
tibisan #11 10 évvel ezelőtt jó volt az még neked is valamire ...amúgy hasonló se volt se akkor , se most a moziban , neked persze ettől még lehet pocsék
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.17. 17:42:43 -
Boresz #10 Ennyire nincs ötlet hálivúdban,hogy a 10 éves filmeket kell újragondolni? -
#9 Arra a pocsék Cameron Diaz-os Charlie angyalaira gondolsz? -
Wayne Gace #8 A 2001-es nem reboot volt? Ocean's Eleven 1960
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.05.17. 11:59:27 -
SupraMKIII #7 Szerintem is jó filmek voltak. Nem egy mély mondanivalójú mű, de ezt hiszem ezt hívják popcorn-movie-nak - és annak viszont tökéletes. -
Pitterix #6 Mondjuk úgy, hogy számodra volt hulladék. Képzeld, van akinek tetszett, akár sokadjára is.
csak J.Law miatt megnézni, hát nem is tudom, ez olyan tinis dolog lehet. :)
Én személy szerint szívesebben néztem volna egy folytatást, mint egy ilyen reboot-ot.
-
#5 Az Ocean's Eleven... tökjó volt (a 2 folytatás már kevésbé)
Minek azt rebootolni? -
zetortraktor #4 Kezdd el számolni, hogy hányból készült eddig, és akkor választ kapsz a kérdésedre.
Egyébként, miért ne legyen? Tény, hogy nem mindenki szereti a nőket, főleg a geek kultúrában divat az utálkozás, de attól még, ha valakit valami nem érdekel, elfér. -
#3 minden filmből kell egy női reboot manapság? -
tibisan #2 ha hoznak még pár jó bukszát , plusz kicsit charlie angyalaisra is veszik a figurát akkor engem már meg is vettek
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.15. 22:46:05 -
#1 Minek ezt a hulladék filmet rebootolni? Jlaw miatt mondjuk úgyis megnézem :-D