Sandra Bullock mellett Jennifer Lawrence is benne lehet az Ocean's Eleven rebootjában
Cikk olvasása: Sandra Bullock mellett Jennifer Lawrence is benne lehet az Ocean's Eleven rebootjában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 évvel ezelőtt jó volt az még neked is valamire <#nevetes1>#nevetes1>...amúgy hasonló se volt se akkor , se most a moziban , neked persze ettől még lehet pocsék
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.17. 17:42:43
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.17. 17:42:43
Ennyire nincs ötlet hálivúdban,hogy a 10 éves filmeket kell újragondolni?
A 2001-es nem reboot volt? Ocean's Eleven 1960
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.05.17. 11:59:27
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.05.17. 11:59:27
Szerintem is jó filmek voltak. Nem egy mély mondanivalójú mű, de ezt hiszem ezt hívják popcorn-movie-nak - és annak viszont tökéletes.
Mondjuk úgy, hogy számodra volt hulladék. Képzeld, van akinek tetszett, akár sokadjára is.
csak J.Law miatt megnézni, hát nem is tudom, ez olyan tinis dolog lehet. 😊
Én személy szerint szívesebben néztem volna egy folytatást, mint egy ilyen reboot-ot.
csak J.Law miatt megnézni, hát nem is tudom, ez olyan tinis dolog lehet. 😊
Én személy szerint szívesebben néztem volna egy folytatást, mint egy ilyen reboot-ot.
Az Ocean's Eleven... tökjó volt (a 2 folytatás már kevésbé)
Minek azt rebootolni?
Minek azt rebootolni?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kezdd el számolni, hogy hányból készült eddig, és akkor választ kapsz a kérdésedre.
Egyébként, miért ne legyen? Tény, hogy nem mindenki szereti a nőket, főleg a geek kultúrában divat az utálkozás, de attól még, ha valakit valami nem érdekel, elfér.
Egyébként, miért ne legyen? Tény, hogy nem mindenki szereti a nőket, főleg a geek kultúrában divat az utálkozás, de attól még, ha valakit valami nem érdekel, elfér.
minden filmből kell egy női reboot manapság?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha hoznak még pár jó bukszát , plusz kicsit charlie angyalaisra is veszik a figurát akkor engem már meg is vettek <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.15. 22:46:05
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.15. 22:46:05