Komoly lesz az Assassin's Creed-mozifilm - itt az első előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szokás szerint a játék bizonyos alapelveit nem vették figyelembe az írók... Az animus nem időgép, nem szimulátor, felesleges a jelenben ráakasztani az "utazót" mindenféle hidraulikára. És még csak nem is kell a jelenbéli illetőnek harcművésznek lennie (ahogy a Black Flag és a Rogue átlagembere bizonyítja). És a múltbéli elődök biztosan nem ugyanúgy néznek ki és ugyanúgy beszélnek, mint a jelenbeli leszármazott, akinek a genetikai memóriáját használják. Szóval megint csak egy tucatakciófilm, ami szinte minden tekintetben csak karikaturája az alapanyagnak, a lehető legjobban leegyszerűsítve és felturbózva baromságokkal.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Jani Hun
Én jobban örültem volna egy teljes játék adaptációnak, abba a világba, és sorrendben ahogy jöttek sorra, bár ez is jól néz ki, kedvet is kaptam az első részhez 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Szóval csináltak egy animációs filmet, aminek az eleje, meg - remélem - a vége nem az.
caprine
Ha nem tetszik akkor maradj meg a minecraftnál😊

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

caprine
Parkout ezerrel, jöhet!

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Totti5
Nagyon fasza.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

na ezt így nem <#levele>
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.13. 08:43:57
Laza
Komoly? .... komolyan szar ... borzalmasan gagyi zs kategória.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**