4
  • esztyopa
    #4
    Butus !
    Egy *Bőrönd* nevű KUTYÁRÓL van szó !
  • jkedzs
    #3
    ennyi.
  • Skylake
    #2
    Túlbonyolított baromság mobileszköz-létközpontú lusta és ostoba konzumidiótáknak.

    A beépített motor és vezérlőegység súlyproblémája mellett, minden vágyunk nyilván még azt a nyüves bőröndöt is töltőre dugni, a szent mobiltelefon, tablet, okosóra és fitneszkarkötő mellett, plusz felrakni a bőröndre a frissítéseket, illetve azon darázni, hogy milyen szoftveres sebezhetőség kihasználásával fognak megviccelni. Plusz, mivel nem az user kezében van, így ellopni is bájosan egyszerű, hiába pittyegteti az appját.

    De hajrá, okosítani kell minden hétköznapi tárgyat! Majd a rengetegfajta okosításokból származó károk és veszélyek kivédésére / kezelésére létrehozunk új piaci megoldásokat! Ezek fő jellemzője az lesz, hogy jóval többe fog kerülni, hogy ellapátoljuk a sz*rt, amit az adott technológia következményeként externáliaként, veszélyként, költségként ottmarad, mint ami hasznot az átlagembernek, az usernek az okosítás hoz, teljesen mindegy, milyen tárgyról van szó! De mivel a mi nyugati civilizációnk mindent amúgy is túltol, túlbonyolít, így e téren is hozza a formáját.
  • grobs
    #1
    A probléma, hogy a repülőn a súly alapján fizetsz. Az akkumulátor jellemzően nem könnyű. Követős bőröndnek csak felvihetőben van értelme, ott meg eleve nagyon szűk a hely. Ha telepakoljuk elektronikával, akkor semmi nem marad a cuccunknak.

    És néhány km gyaloglás után észrevette, hogy a bőrönd már rég nem követi.