Már mindenki megnézte az Amerika kapitány: Polgárháborút
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.13. 08:38:30
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
737 milliót hozott eddig , ebből 179 M a nyitás , 200 M a nemzetközi hetente ..
elnézve hogy péntekről vasárnapra 40 % ot esett a hazai nézettsége , ha 70M-s hétvégét tud csinálni otthon és ( ami kevésbé valószínű ,hogy )200M is nemzetközileg bejön , még talán sikerülhet is
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.12. 16:06:38
Erről szól a film.
Amúgy én sem láttam, mert majd jövő héten tudom csak megnézni 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A galaxis őrzőiben nem jött a gonosz a Földre.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De amúgy nem értem ezt a műfajt... Mármint az rendben, hogy szuperképességek, egyiknek ilyen, a másiknak olyan. De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz, aztán elmegy a kedve az egésztől? Az a séma jobban tetszik, hogy van a főgonosz, akinek van (lehet) szuperképessége (vagy nincs, de van helyette más) és a szuperképességű jófiú ellene harcol. De ez... Hát nem is tudom...