12
-
Jawarider #12 Csak én nem :) -
tibisan #11 ahogy te meg a költségekre hol olvasol te ilyeneket?
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.13. 08:38:30 -
Ender Wiggin #10 Nagyon rá vagy kattanva ezekre a bevételes hírekre :-D Emésztgesd ezt: az Amerika kapitány: Polgárháború közel 400 millióba került. Még elég sokat kell hoznia, hogy egálban legyen. És a tervek szerint a következő Avengers még többe fog kerülni, mert erre a két filmre 1 milliárdot szántak előzetesen. -
Ender Wiggin #9 Igazad van, nem a Földre, csak egy a Földre megtévesztésig hasonló, kvázi emberek lakta bolygóra (akik szintén angolul beszélnek)... De gondolom, majd a műásodik részben már a Földre jönnek...:-))) -
tibisan #8 engem jobban izgat , hogy mekkorát fog zuhanni a nézettség hétvégére , össze jön-e az a milliárd 1 hét alatt..
737 milliót hozott eddig , ebből 179 M a nyitás , 200 M a nemzetközi hetente ..
elnézve hogy péntekről vasárnapra 40 % ot esett a hazai nézettsége , ha 70M-s hétvégét tud csinálni otthon és ( ami kevésbé valószínű ,hogy )200M is nemzetközileg bejön , még talán sikerülhet is
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.12. 16:06:38 -
#7 "De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz?"
Erről szól a film.
Amúgy én sem láttam, mert majd jövő héten tudom csak megnézni :) -
#6 Nem az összes jön, csak azokról készül film, akikkel a film hősei találkoznak. Akikhez semmi közük, azok minek szerepeljenek benne. :)
A galaxis őrzőiben nem jött a gonosz a Földre. -
Ender Wiggin #5 És az univerzum összes gonosza a Földre jön (mindig egy csomó haszontalan minionnal, akiket százszámra ölnek a szuperek), és mindannyian angolul beszélő emberek... És két földönkvüli szupergonosz között a földi szuperek csak koktélt iszogatnak (sőt, mikor csak az egyikük a főszereplő, akkor a szupergonoszok ellenére is). -
#4 Ok engem 2x számoltak, vonjatok le belőle egyet :p -
xyl #2 Pl. én sem néztem meg. :-D
De amúgy nem értem ezt a műfajt... Mármint az rendben, hogy szuperképességek, egyiknek ilyen, a másiknak olyan. De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz, aztán elmegy a kedve az egésztől? Az a séma jobban tetszik, hogy van a főgonosz, akinek van (lehet) szuperképessége (vagy nincs, de van helyette más) és a szuperképességű jófiú ellene harcol. De ez... Hát nem is tudom... -
Dewri #1 Szerintem azért csak nem látta 7 milliárd ember...