Már mindenki megnézte az Amerika kapitány: Polgárháborút

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak én nem 😊
ahogy te meg a költségekre <#eljen> hol olvasol te ilyeneket?
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.13. 08:38:30
Nagyon rá vagy kattanva ezekre a bevételes hírekre :-D Emésztgesd ezt: az Amerika kapitány: Polgárháború közel 400 millióba került. Még elég sokat kell hoznia, hogy egálban legyen. És a tervek szerint a következő Avengers még többe fog kerülni, mert erre a két filmre 1 milliárdot szántak előzetesen.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Igazad van, nem a Földre, csak egy a Földre megtévesztésig hasonló, kvázi emberek lakta bolygóra (akik szintén angolul beszélnek)... De gondolom, majd a műásodik részben már a Földre jönnek...:-)))

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

engem jobban izgat , hogy mekkorát fog zuhanni a nézettség hétvégére , össze jön-e az a milliárd 1 hét alatt..
737 milliót hozott eddig , ebből 179 M a nyitás , 200 M a nemzetközi hetente ..
elnézve hogy péntekről vasárnapra 40 % ot esett a hazai nézettsége , ha 70M-s hétvégét tud csinálni otthon és ( ami kevésbé valószínű ,hogy )200M is nemzetközileg bejön , még talán sikerülhet is
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.12. 16:06:38
takysoft
"De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz?"

Erről szól a film.

Amúgy én sem láttam, mert majd jövő héten tudom csak megnézni 😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Zombee
Nem az összes jön, csak azokról készül film, akikkel a film hősei találkoznak. Akikhez semmi közük, azok minek szerepeljenek benne. 😊
A galaxis őrzőiben nem jött a gonosz a Földre.

És az univerzum összes gonosza a Földre jön (mindig egy csomó haszontalan minionnal, akiket százszámra ölnek a szuperek), és mindannyian angolul beszélő emberek... És két földönkvüli szupergonosz között a földi szuperek csak koktélt iszogatnak (sőt, mikor csak az egyikük a főszereplő, akkor a szupergonoszok ellenére is).

mrzed001
Ok engem 2x számoltak, vonjatok le belőle egyet :p

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Pl. én sem néztem meg. :-D
De amúgy nem értem ezt a műfajt... Mármint az rendben, hogy szuperképességek, egyiknek ilyen, a másiknak olyan. De nem félnek, az alkotók, hogy ha ezeket egymásnak eresztik, akkor az ember már azt sem tudja, hogy ki a jó, és ki a rossz, aztán elmegy a kedve az egésztől? Az a séma jobban tetszik, hogy van a főgonosz, akinek van (lehet) szuperképessége (vagy nincs, de van helyette más) és a szuperképességű jófiú ellene harcol. De ez... Hát nem is tudom...
Szerintem azért csak nem látta 7 milliárd ember...