Ütős új képek az Assassin's Creed-mozifilmhez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wraithLord
Játékadaptáció? Ez nem egy játék filmadaptációja?

@zetortraktor: Szerintem van olyan téma, amit komolytalanná tesz "a nem mutatjuk, mi történik az áldozattal, csak jelezzük 5 km-ről, hogy most valószínűleg nem érzi jól magát" steril akció. Utoljára a Dracula Untoldnál éreztem ezt.
Pl. a Roland Emmerich-féle katasztrófafilmek is így mennek át "olcsó" és bugyuta látványfilmekbe, de az egész nem itt kezdődik.
Viszont ennek az ellentéte is igaz, pl. a Starship Troopers a brutalitása ellenére - illetve pont hogy eszközként használva azt - jól átjött a szatíra jelleg.

Szerintem az AC-be nem kell nyersség, simán elfér az a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes kaliberben, ami PG-13.

Személy szerint nem tudom elfogadni az AC-t mint sci-fi-t, éppen ezért a film sem érdekel túlságosan, de ha ráerőltetjük a fantasy-t, akkor van benne filmes potenciál.
Én játszottam velük főleg a sztori miatt.... kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki a filmből, remélem jól fog sikerülni

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

Én játszom/játszottam minden AC-vel, de engem már azzal kizártak, hogy megfilmesítették...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Egyrészt miért ne lehetne vér benne? Na, nem mintha a vértől lenne jó valami. Viszont hülyék lennének kizárni pont azt a korosztályt, akik zömében játszanak a játékokkal. Elég megnézni, hogy milyen filmek kaptak PG13-as besorolást korábban.
Attyaúristen, PG12 lesz, igaz? 0 vér egy AC filmben...