5
  • wraithLord
    Játékadaptáció? Ez nem egy játék filmadaptációja?

@zetortraktor: Szerintem van olyan téma, amit komolytalanná tesz "a nem mutatjuk, mi történik az áldozattal, csak jelezzük 5 km-ről, hogy most valószínűleg nem érzi jól magát" steril akció. Utoljára a Dracula Untoldnál éreztem ezt.
    Pl. a Roland Emmerich-féle katasztrófafilmek is így mennek át "olcsó" és bugyuta látványfilmekbe, de az egész nem itt kezdődik.
    Viszont ennek az ellentéte is igaz, pl. a Starship Troopers a brutalitása ellenére - illetve pont hogy eszközként használva azt - jól átjött a szatíra jelleg.

Szerintem az AC-be nem kell nyersség, simán elfér az a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes kaliberben, ami PG-13.

Személy szerint nem tudom elfogadni az AC-t mint sci-fi-t, éppen ezért a film sem érdekel túlságosan, de ha ráerőltetjük a fantasy-t, akkor van benne filmes potenciál.
  • Slee
    Én játszottam velük főleg a sztori miatt.... kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki a filmből, remélem jól fog sikerülni
  • Ender Wiggin #3
    Én játszom/játszottam minden AC-vel, de engem már azzal kizártak, hogy megfilmesítették...
  • zetortraktor
    Egyrészt miért ne lehetne vér benne? Na, nem mintha a vértől lenne jó valami. Viszont hülyék lennének kizárni pont azt a korosztályt, akik zömében játszanak a játékokkal. Elég megnézni, hogy milyen filmek kaptak PG13-as besorolást korábban.
  • Cickány90
    Attyaúristen, PG12 lesz, igaz? 0 vér egy AC filmben...