194
Riders of Icarus (MMORPG)
  • Vampy
    tegnap en is vele probalkoztam, remelem ma osszejon :)
  • Negritis
    meglett Trutan :D
    mondjuk zavaróan sok a gold seller már most
  • Negritis
    épp trutan tame-mel szenvedek
    arra rájöttem hogy a szikláról kell ráugrani csak az időzítés, nah :D

viszont ez is tetszik
  • Vampy
    Azert tart elobbre, mert a Koreai valtozatba van beleintegralva az US/EU valtozat forditasa. A koreai meg nyilvan elorebb jar mert mar 2 eve megjelent.
  • Krusade
    project icarus online-ra gondoltam. az kicsit előrébb van, mint most az EU.

játékkal kapcsolatban. eddig nagyon tetszik (priest-et kezdtem el) grafika csodálatos,skillek látványosak valamennyire, a mountok befogadása nagyon jól meg van oldva..stb. :D
  • Negritis
    mármint hogy értve privát szerver?
    a game elvileg ázsiában bőven előrébb jár (mint sok más friss mmo pl bdo)
  • Krusade
    azért mekkora pofátlanság, hogy a privát szerver előrébb van, mint az EU? (pedig EU-ba még úgymond ki se jött.)
    Utoljára szerkesztette: Krusade, 2016.06.30. 18:24:54
  • Negritis
    nem és nem is tervezek keresni :D
  • savior666
    magyar guildet talaltal mar?
  • Negritis
    én tolom és nekem bejön
    nem bántam meg a founder packot
  • savior666
    kaptam egy ilyen linket: http://www.f2p.com/riders-icarus-closed-beta-keys-giveaway/
    ezt a kulcsot megadtam nexon launcherben es engedi a letoltest. remelem a jatekot is engedi majd elinditani.
  • savior666
    valaki tolja mar?
  • hitman1028
    annyira azért nem jó játék
  • Negritis
    most azon agyalok hogy a kicsit vagy a közepes founder pack kell-e
    eléggé szimpatikus a game videok alapján
  • savior666
    Olvasd el az elso hozzaszolast.
  • Vicodine
    De ez milyen lesz, b2p, f2p, vagy mit kell rola tudni?
  • p2501
    Eddig úgy lehetett, hogy jelenkezel zárt bétára a weboldalukon és akkor küldtek neked, vagy osztogattak itt-ott. Btw már véget ért a zárt béta, és open béta lesz nemsokára (július elején valamikor azt hiszem). Oda meg már nem kell kulcs :)
  • Vicodine
    Kodot hogyan lehet szerezni?
  • p2501
    Érdekesnek találom, hogy lehet választani a tab és a non-target között. Én is kaptam kódot, megyek is és csinálok egy priestet. :D
  • hitman1028
    pár kép

• hitman1028
  • hitman1028
    nagy a lagg,az biztos
  • hitman1028
    hát én nem tudom,tegnap jelentkeztem,éjjel megjött a kód,letöltöttem és már benn is vagyok
  • pxxl
    ja csak napok óta nem lehet acc-ot csinálni. Unknow error occurred
    kaptam beta kulcsot, aztán nem tudok regelni/belépni. tökó :(
  • pxxl
    cbt-t általában wipeolják, obt-t nem mindig
  • hitman1028
    twitchen már keményen nyomják
    https://www.twitch.tv/directory/game/Icarus%20Online
  • empie
    CBT karik a játék indulásakor wipeolnak, igaz?
  • hitman1028
    lehet jelentkezni bétára
    http://icarus.nexon.net/en
  • Ghalesh
    Új hírek a játékkal kapcsolatban.

CBT3 Június 2 - Június 7 között lesz.
    Bevezetik az Action Combat-t, amit leginkább légi harchoz, Archer-hez és meele classokhoz ajánlják.
  • Ghalesh
    Sziasztok,
    Kijött egy új trailer, a játék fő feature-jéről, a "szelídítésről" és a mountokról. Egy kis kedvcsináló.
  • Tutemeny
    Sziasztok. Létrehoztam egy facebook oldalt a játék számára. Ott esetleg könnyebben működik a közösség építés. A cb2-ben én is jelen voltam. A játék grafikailag és játékmenetben is kellemes.
    A facebook oldal: https://www.facebook.com/ridersoficarushu
  • Slee
    Kifejezetten szépnek találom a játék világát :)
  • Ghalesh
    Air combat:

• Ghalesh
    Egy új koreai MMO, azonban nem olyan mint a Tera vagy a BnS, nincsenek benne izlésficamnak megfelelő végletekig aranyos és cuki dolgok. A Nexon adja ki nyugaton, Koreában Icarus Online néven fut.

A legfontosabbak:
    - tudod idomitani a mobokat, szinte az összeset és mount-tá tudod őket varázsolni. Azokat is, amelyek repülnek. Az egész játéknak a repülés a legfontosabb feature-e, a CBT2-ben volt is egy olyan raid, amiben repülni kellett.
    - a harc rendszer egy fura tab targeting, azonban nagyon action combat szerű. Nézzétek meg a videókat. Illetve nem csak azokat a mobokat sebzed, amelyek ki vannak jelölve. Gyors, élvezeted és valahogy van súlya.
    - A grafika nagyon jó, majdnem olyan mint a BDO-é (bár azért azt nem éri el)
    - a játékban pvp és pve is található, pl Guild vs Guild, illetve dungeonök és raidek. Azonban erről még nem tudok sokat.

A játék Július 6.-án jelenik meg Free2Playben, az elején még Open Beta üzemmódban, de ha jól tudom nem lesz character wipe. A Founders Pack-k vásárlói 1 hét headstartot kapnak.

Én benne voltam a cbt2-ben, ha van kérdésetek, kérdezzetek.

Videók:

Utoljára szerkesztette: Ghalesh, 2016.05.08. 19:53:03