194
Riders of Icarus (MMORPG)
-
Vampy #34 tegnap en is vele probalkoztam, remelem ma osszejon :) -
Negritis #33 meglett Trutan :D
mondjuk zavaróan sok a gold seller már most -
Negritis #32 épp trutan tame-mel szenvedek
arra rájöttem hogy a szikláról kell ráugrani csak az időzítés, nah :D
viszont ez is tetszik -
Vampy #31 Azert tart elobbre, mert a Koreai valtozatba van beleintegralva az US/EU valtozat forditasa. A koreai meg nyilvan elorebb jar mert mar 2 eve megjelent. -
Krusade #30 project icarus online-ra gondoltam. az kicsit előrébb van, mint most az EU.
játékkal kapcsolatban. eddig nagyon tetszik (priest-et kezdtem el) grafika csodálatos,skillek látványosak valamennyire, a mountok befogadása nagyon jól meg van oldva..stb. :D -
Negritis #29 mármint hogy értve privát szerver?
a game elvileg ázsiában bőven előrébb jár (mint sok más friss mmo pl bdo) -
Krusade #28 azért mekkora pofátlanság, hogy a privát szerver előrébb van, mint az EU? (pedig EU-ba még úgymond ki se jött.)
Utoljára szerkesztette: Krusade, 2016.06.30. 18:24:54 -
Negritis #27 nem és nem is tervezek keresni :D -
savior666 #26 magyar guildet talaltal mar? -
Negritis #25 én tolom és nekem bejön
nem bántam meg a founder packot -
savior666 #24 kaptam egy ilyen linket: http://www.f2p.com/riders-icarus-closed-beta-keys-giveaway/
ezt a kulcsot megadtam nexon launcherben es engedi a letoltest. remelem a jatekot is engedi majd elinditani. -
savior666 #23 valaki tolja mar? -
hitman1028 #22 annyira azért nem jó játék
-
Negritis #21 most azon agyalok hogy a kicsit vagy a közepes founder pack kell-e
eléggé szimpatikus a game videok alapján -
savior666 #20 Olvasd el az elso hozzaszolast. -
Vicodine #19 De ez milyen lesz, b2p, f2p, vagy mit kell rola tudni? -
p2501 #18 Eddig úgy lehetett, hogy jelenkezel zárt bétára a weboldalukon és akkor küldtek neked, vagy osztogattak itt-ott. Btw már véget ért a zárt béta, és open béta lesz nemsokára (július elején valamikor azt hiszem). Oda meg már nem kell kulcs :) -
Vicodine #17 Kodot hogyan lehet szerezni? -
p2501 #16 Érdekesnek találom, hogy lehet választani a tab és a non-target között. Én is kaptam kódot, megyek is és csinálok egy priestet. :D -
hitman1028 #15 pár kép
-
hitman1028 #14 -
hitman1028 #13 nagy a lagg,az biztos -
hitman1028 #12 hát én nem tudom,tegnap jelentkeztem,éjjel megjött a kód,letöltöttem és már benn is vagyok -
#11 ja csak napok óta nem lehet acc-ot csinálni. Unknow error occurred
kaptam beta kulcsot, aztán nem tudok regelni/belépni. tökó :( -
#10 cbt-t általában wipeolják, obt-t nem mindig -
hitman1028 #9 twitchen már keményen nyomják
https://www.twitch.tv/directory/game/Icarus%20Online -
empie #8 CBT karik a játék indulásakor wipeolnak, igaz? -
hitman1028 #7 lehet jelentkezni bétára
http://icarus.nexon.net/en -
Ghalesh #6 Új hírek a játékkal kapcsolatban.
CBT3 Június 2 - Június 7 között lesz.
Bevezetik az Action Combat-t, amit leginkább légi harchoz, Archer-hez és meele classokhoz ajánlják. -
Ghalesh #5 Sziasztok,
Kijött egy új trailer, a játék fő feature-jéről, a "szelídítésről" és a mountokról. Egy kis kedvcsináló.
-
Tutemeny #4 Sziasztok. Létrehoztam egy facebook oldalt a játék számára. Ott esetleg könnyebben működik a közösség építés. A cb2-ben én is jelen voltam. A játék grafikailag és játékmenetben is kellemes.
A facebook oldal: https://www.facebook.com/ridersoficarushu -
Slee #3 Kifejezetten szépnek találom a játék világát :) -
Ghalesh #2 Air combat:
-
Ghalesh #1 Egy új koreai MMO, azonban nem olyan mint a Tera vagy a BnS, nincsenek benne izlésficamnak megfelelő végletekig aranyos és cuki dolgok. A Nexon adja ki nyugaton, Koreában Icarus Online néven fut.
A legfontosabbak:
- tudod idomitani a mobokat, szinte az összeset és mount-tá tudod őket varázsolni. Azokat is, amelyek repülnek. Az egész játéknak a repülés a legfontosabb feature-e, a CBT2-ben volt is egy olyan raid, amiben repülni kellett.
- a harc rendszer egy fura tab targeting, azonban nagyon action combat szerű. Nézzétek meg a videókat. Illetve nem csak azokat a mobokat sebzed, amelyek ki vannak jelölve. Gyors, élvezeted és valahogy van súlya.
- A grafika nagyon jó, majdnem olyan mint a BDO-é (bár azért azt nem éri el)
- a játékban pvp és pve is található, pl Guild vs Guild, illetve dungeonök és raidek. Azonban erről még nem tudok sokat.
A játék Július 6.-án jelenik meg Free2Playben, az elején még Open Beta üzemmódban, de ha jól tudom nem lesz character wipe. A Founders Pack-k vásárlói 1 hét headstartot kapnak.
Én benne voltam a cbt2-ben, ha van kérdésetek, kérdezzetek.
Videók:
Utoljára szerkesztette: Ghalesh, 2016.05.08. 19:53:03