Everybody's Gone to the Rapture
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszottam vele, és teljes egészében így van, ahogy írtad.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Növelné a teljesítményüket, ha saját grafikája lenne a játéknak, de ez csak licenszelt (CryEngine4), tehát kevéssé a fejlesztők érdeme.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Igen, mert inkább hajaz vizuális novellára mint játékra.
sárkánylovag kolléga legnagyobb baja, hogy minden tökéletes, csak hogy pont játékelemek nincsenek benne. Ez a sétaszimulátorozás jópofa tud lenni egy ideig de ha egy játék 80%-ka gyaloglásból, ergo üresjáratból áll ott problémák vannak.
sárkánylovag kolléga legnagyobb baja, hogy minden tökéletes, csak hogy pont játékelemek nincsenek benne. Ez a sétaszimulátorozás jópofa tud lenni egy ideig de ha egy játék 80%-ka gyaloglásból, ergo üresjáratból áll ott problémák vannak.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Van egy hangulata, szerintem elég érdekes játék. Mintha egy könyvet olvasnék, ami közben meg is elevenedik előttem, mondhatni.
A történet pedig érdekes.
A történet pedig érdekes.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
örülök hogy egyre divatosabbak a sétaszimulátorok 😊
Hát akkor úgy látszik én vagyok a kivétel.
Játszottam vele és nem tetszett.
Rengeteg díjat bezsebelt a grafika csillagos ötös
a szinkron jónak mondható nem firewatch szintű de azért jó.
Viszont a játék ... ööö
egy 372-dik sétaszimulátor.
A készítők nem tudtak jó ember animálást sebaj tegyünk bele fényeket és ők lesznek a lelkek...
Üres a játék mert rendkívül tehetséges 3D grafikusok mellett a csapatban nincs programozó és ezt ráhúzták egy posztapokaliptikus játékra amiben nincs senki...
Itt az eszköz szentesíti a célt !
Grafika 90% Hang 80% Játék 10%
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.05.08. 14:26:42
Játszottam vele és nem tetszett.
Rengeteg díjat bezsebelt a grafika csillagos ötös
a szinkron jónak mondható nem firewatch szintű de azért jó.
Viszont a játék ... ööö
egy 372-dik sétaszimulátor.
A készítők nem tudtak jó ember animálást sebaj tegyünk bele fényeket és ők lesznek a lelkek...
Üres a játék mert rendkívül tehetséges 3D grafikusok mellett a csapatban nincs programozó és ezt ráhúzták egy posztapokaliptikus játékra amiben nincs senki...
Itt az eszköz szentesíti a célt !
Grafika 90% Hang 80% Játék 10%
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.05.08. 14:26:42