Szomorú magyar mozis helyzet: pocsék film lett nagy siker, két jó film megbukott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a film 1 hetet ért meg az usa-ban , aztán levették műsorról ...kombináld haver , vajon akkor miért ?
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.09. 16:02:38
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.09. 16:02:38
honnan a fa-ból szeded a hülyeségeidet ? ha megjelenik egy film a boltban , vagy felteszik a netre ki az az állat , aki pénzt költene , hogy moziban lássa amerikán kívül ? tudom , lehet hogy csak te .
reklámra meg hová költenél még egy olyan helyzetben lévő filmre ami a neten pl . fent van ,csak azért hogy növeld a kiadásokat ? juuj, össze vagy már te eléggé kombinálva haver , csak szíttod itt a tüzet feleslegesen magad körül.
reklámra meg hová költenél még egy olyan helyzetben lévő filmre ami a neten pl . fent van ,csak azért hogy növeld a kiadásokat ? juuj, össze vagy már te eléggé kombinálva haver , csak szíttod itt a tüzet feleslegesen magad körül.
"( megnézhettem volna, mert leszedtem én is , de még nem volt rá időm ) akkor meg mi a francnak menjen be a moziba rá az ember.."
A Pistike-érvelést hagyjuk. Ha megnézted volna, akkor is bukta lenne. Nem körülötted forog a világ, és nem mindenki úgy működik, hogy ha lenyúlhatja ingyen, akkor nem is fizet érte. Ha ez az érvelés működne, akkor vajon máskor miért sikeres az olyan film, ami rég elérhető a neten? Tényleg elég csak az Oscar-jelöltekre gondolni, amik mindig kikerülnek év elején, a magyar premier előtt, és némelyik mégis nagy siker.
Nem is értem a túlkombinálást. Nem azért nem nézik meg, mert elérhető máshol vagy ilyesmi, hanem mert nem érdekli őket. És mert a többségnek sokkal fontosabb a reklám, mint az, hogy sokan jó filmnek tartanak valamit.
A Pistike-érvelést hagyjuk. Ha megnézted volna, akkor is bukta lenne. Nem körülötted forog a világ, és nem mindenki úgy működik, hogy ha lenyúlhatja ingyen, akkor nem is fizet érte. Ha ez az érvelés működne, akkor vajon máskor miért sikeres az olyan film, ami rég elérhető a neten? Tényleg elég csak az Oscar-jelöltekre gondolni, amik mindig kikerülnek év elején, a magyar premier előtt, és némelyik mégis nagy siker.
Nem is értem a túlkombinálást. Nem azért nem nézik meg, mert elérhető máshol vagy ilyesmi, hanem mert nem érdekli őket. És mert a többségnek sokkal fontosabb a reklám, mint az, hogy sokan jó filmnek tartanak valamit.
nincs hozzá felirat vazze
Nem tűnik túl nehéz feladványnak. A kritikát más írta, mint a hírt. Mármint Így lenne logikus. Persze mivel nincs kredit, így bizonyítani nem tudom.
Ezt azért most jól nem értem. Ahogy olvasom, a Beépített tudat itt azvSG elég fikázós kritikár kapott. Nekem nem úgy tűnik, mintha jó filmnek tartaná a cikk írója.
Az hogy egy tök más stílusú film milyen sikeres miért szomorú?
Az hogy egy tök más stílusú film milyen sikeres miért szomorú?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a mr right ( gyilkos páros ) már 1 hónapja fennt van a torrenteken hd-s 5.1.-es gyári verzióban ( megnézhettem volna, mert leszedtem én is , de még nem volt rá időm ) akkor meg mi a francnak menjen be a moziba rá az ember..
nincs a filmmel semmi baj szerintem , ellenben nem kell csodálkozni ha elmarad a bevétel vagy a nézettség ha a bemutatóval nem foglalkozik a forgalmazó , tologatja a premiereket , és külföldön már a gyári verzió a piacra kerül még mielőtt mindenhol bemutatnák a filmet ..és ez hála isten egyre gyakoribb ( a finest hours-t is pl nálunk be se lett mutatva , még szép hogy a netről nézi az ember a gyári verziót , mert oda már azt is feltették kb 1 hónapja ).
nem a filmet vagy a nézőket kell minősíteni ha elmarad a bevétel vagy az érdeklődés, a forgalmazó sara ez, magának köszönheti hogy elbukja a profitot.
a costner filmnek is amilyen szinkront adott a forgalmazó ássa is el inkább magát ...mi a s-arért nem lehet egy adott szinkonhangot megtartani egy adott színésznek ?! és még csodálkoznak hogy vajon miért nem mennek be rá az emberek nálunk?!
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.08. 13:45:06
nincs a filmmel semmi baj szerintem , ellenben nem kell csodálkozni ha elmarad a bevétel vagy a nézettség ha a bemutatóval nem foglalkozik a forgalmazó , tologatja a premiereket , és külföldön már a gyári verzió a piacra kerül még mielőtt mindenhol bemutatnák a filmet ..és ez hála isten egyre gyakoribb ( a finest hours-t is pl nálunk be se lett mutatva , még szép hogy a netről nézi az ember a gyári verziót , mert oda már azt is feltették kb 1 hónapja ).
nem a filmet vagy a nézőket kell minősíteni ha elmarad a bevétel vagy az érdeklődés, a forgalmazó sara ez, magának köszönheti hogy elbukja a profitot.
a costner filmnek is amilyen szinkront adott a forgalmazó ássa is el inkább magát ...mi a s-arért nem lehet egy adott szinkonhangot megtartani egy adott színésznek ?! és még csodálkoznak hogy vajon miért nem mennek be rá az emberek nálunk?!
Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.08. 13:45:06
Na, megen le vagyunk b..va, hogy nem azt nézzük, amit a kritikusunk szerint kellene...
Viszont részemről mocskosul irigylem a magabiztosságát, ahogy filmeket emel magaslatokba, és taszít a porba az ítéleteivel.
Viszont részemről mocskosul irigylem a magabiztosságát, ahogy filmeket emel magaslatokba, és taszít a porba az ítéleteivel.
"mint az, hogy az adott film hogy sikerült" - És ezt mégis honnan a francból kéne tudnia az embernek, ha még nem látta? <#wilting>#wilting> Persze, kereshet kritikát az ember, de hát attól, hogy valakinek nem tetszik, nem jelenti azt automatikusan, hogy a másiknak se tetszik.