Világháborús korszakra vált a Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a tank elég fürge a trailerben,ugy tudom az csak cammogott 5-6 km/h-val.
elhiheted hogy a célközönségnek is komoly bőr van a gőgös arcán, ráadásul egyre nagyobb és vastagabb, AAA-bb, "kell"-ezősebb.
Már látom a game.co.uk-n, 50 fontért lehet előrendelni :D
Nagyon komoly bőr van a srácok arcán, egy évente megjelenő lövöldéért ennyit kérni.. és akkor nem is számoltam a 3-5 dlc, végén drágább lesz a játék, mint egy PS4 :D
Nagyon komoly bőr van a srácok arcán, egy évente megjelenő lövöldéért ennyit kérni.. és akkor nem is számoltam a 3-5 dlc, végén drágább lesz a játék, mint egy PS4 :D
A loveszarok-harc a jatek szempontjabol egyaltalan nem biztos, hogy unalmas. A loveszarok-harc a valosagban azert unalmas, mert napokig bujdostak az arkok melyen a vizben, buzben, mocsokban es urulekben; rendes kaja ruha es ellatmany nelkul. De nyilvan egy jatekban a harcnak nem ezt az aspektusat kell megragadni (max egy atvezeto videoban), hanem magat a rohamot, ami azert igencsak izgalmas is lehet. feltetelezvbe hogy nem kell ugyanazt a rohamot 10x megismetelni persze:)
Elég ratyin néz ki a világa, de mindegy, már rég kicsúszott a kezükből a franchise - acélsisakos, buzogányos COD - édesisten
ja az 1942 már brutál elavult, abból egy új az nagyon jó lenne.
a 43-at több év tologatás után törölték pc-re.
A 42-t sztem sokan szénné játszottuk, de a többi nem annyira jön be.
a 43-at több év tologatás után törölték pc-re.
A 42-t sztem sokan szénné játszottuk, de a többi nem annyira jön be.
Nem pattintja a Jagdpanzer E-100-at így szart sem ér....
angelus1991ster.blogspot.hu
Az első hír, amit az új BF-fel kapcsolatban olvastam megemlíti, hogy ez egy alternatív 1. világháború lesz, tehát nem a történelem szerinti. Innentől kezdve nem kell attól tartani, hogy unalmas lövészárok harc lesz az egész és lassú, használhatatlan tankok/repülők/puskák lesznek benne:)
Többnyire pont az a lényeg, hogy a BF-ben a csalók gyalogosak. Ergo, mondjuk a repcsi pilóták nem lesznek csalók. Márpedig, ha ebben ilyen gépek lesznek, nagyon szar nem lehet. <#vigyor1>#vigyor1> Kérdés, hogy bevezetik-e a BF2 "újításait", mint pl gázálarc. <#vigyor>#vigyor>
A trailer maximálisan hangulatos... mozifilm nem lesz ebből? ;)
http://www.taxierden.hu
Akkor nem csak a lövészárokban lehet majd kuksolni? Akár még jó is lehet a cucc, szívesen csapatnék egy kört a legendás Fokkerrel (még ha virtuálisan is).
Vezethetünk első világháborús tankokat? Az aztán nagy élmény lesz XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú