Megvan az új Han Solo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak ennyi, akkor Drinklage lehetett volna Solo és Chewbakka meg akár egy gyerek is...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A magassága miatt könnyebb hozzá Chewbacca-t találni...
Amúgy, tényleg választhattak volna igényesebben is!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tinman
Amúgy Gollam és Piton prof még sokáig lesznek ebben a fércműben, vagy észbe kapnak és lesz helyette legalább egy mexikói Száncsez, vagy egy afgán Ali?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Miért? Mi a baj a régivel?
Remélem kicserélik majd az arcát CGI-vel :-)
Az ifjú han szopottgombócfejű és 10 centivel alacsonyabb az öreg hannál. jó választás volt! disney, húzd le magad a szarjaiddal együtt.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

ennek nincs koze az oregedeshet, csak ahhoz, hogy valaki kepben van-e filmekkel, vagy teljesen homaly. nemelyik nev ismerete elegge alap, meleyike meg nem, miles teller pedig pont olyan, aki volt az elmult egy-ket evben marvel-film, oscaros film es nagysikeru egyeb kozonsegfilm foszereploje, szoval minimalis aktualis tudas is eleg az ismeretehez.
Tinman
+1

Persze az öregedés kivételével :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Egy újabb cikk, amiből egyetlen (!!!!) színész neve sem volt ismerős.
ÖreKszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Meg az új Tilda 4 is. Hurrá -.-