10
  • Viktor88kocsis
    #10
    Ez már érdekes össze hasonlítás:
    https://filmnationsite.wordpress.com/2016/05/10/batman-superman-captainaamerica-ironman/
  • Slee
    #9
    Kicsit mást vártam volna a filmtől, de alapjában véve tetszett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár nem igazán értem , hogy scarlet witchet miért szerepeltetjük keveset és miért nem magyarázzák el, hogy mi is a "baj" vele úgy igazából. Szerintem az az egyik legérdekesebb szál a történetben mégis alig fektettek rá bármi nemű hangsúlyt...
  • Zombee
    #8
    Volt már pár ilyen film, amiből rájöhettél, hogy neked ez nem való, de te mégis premierhétvégéken elmész egyből megnézni az újabbat?
    Ha meg kamerásan nézted, az jókora igénytelenség.
  • Ingy2
    #7
    Vigyázat spoiler:

    Alapjába véve nem volt rossz film, az akció jelenetek meg a humor tetszett, a színészekre sem lehet panasz, de volt benne sok üres járat és értelmetlen vagy nem fontos párbeszéd (havert meg kellett cibálni hovgy ébredjen fel, engem a koffein tartott ébren xD)
    Meg érthetetlennek tartom, hogy a világ (filmbeli) egyik legnagyobb zsenije (Tony Stark) ennyire szűk látókörű. ártatlanság vélelme stb. Meg azért volt benne bőven nyál és patriotizmus de ez egyéni izlés és koton.
  • skinnyman
    #6
    Szerintem ne olvassa el ezt a kritikat senki aki meg nem latta a filmet.

    "Itt csak bizonyos szempontból tekinthető főszereplőnek Steve Rogers, hiszen legalább ugyanennyire szól ez a mozi Vasemberről"
    Legalabb ugyanannyira azert nem, legfeljebb kozel annyira. Egyebkent pedig pont ez a film egyik szepsege, hogy ugy szerepel benne majd minden szereplo, hogy a legtobbjuk csak kiegesziti a fo torteneseket (amik nehany szereplo kozott tortennek), nem kapnak tulzottan nagy hangsulyt, csak amennyit kell.

    "Hiszen bár akad egy Zemo ezredes, aki valamennyire mozgatja a szálakat"
    Egyreszt szerintem no comment dolog elohozni Zemo-t egy filmkritikaban, amit valoszinuleg tobbsegeben olyanok fognak elolvasni, akik meg nem lattak a filmet - onmagaban a nevet megemliteni is spoileres (ahogy amugy sok mas dolog is a cikkben), nemhogy melle meg leloni a film egyik fo poenjat. Ez egyebkent eleg teves is, de ezt itt tovabb nem reszleteznem tovabbi spoilerek nelkul.

    "de azért a tetteik már megkérdőjelezhetők."
    Itt pontosan kinek melyik tetterol beszelunk?

    Amugy bozasztoak ezek a magyar nevek.
  • gombabácsi
    #5
    én mindent megnézek, mert kíváncsi vagyok mi befolyásolja a világot, az embereket
    na jó, barátok köztöt meg brazil sorozat, meg ilyesmiket nem :)
  • nkmedve
    #4
    Szerintem te komolyan mazochista vagy, eddig minden szuperhősös filmnél ilyen kommenteket hagytál, mégis mikor jön egy újabb akkor megnézed, hogy legyen megint miről fröcsögni :D (kicsit azért kezd unalmas lenni már)

    A cikk és a film is jó, a szavazásnál viszont a "DC rajongó vagyok" (jelenleg 15 szavazat) opcióval nem tudom mit kezdjek. Elég beszűkült lehet az aki ilyen alapon nem néz Marvel vagy DC filmeket (vagy vehetjük akár a Star Wars - Star Trek ellentétet is).
  • aru
    #3
    Hát akkor neked csalódás volt, de gondolom nem is vagy Marvel vagy DC rajongó, így nem is valószinű, hogy mozijegy árú kár ért volna. Én veled ellentétben azt mondom, hogy megérte a jegy árát, pedig nem vagyok fanatikus.
  • gombabácsi
    #2
    gagyi.
    engem nem hat meg hogy a szuperhősök izmosak meg mindig menő pózban állnak és sértődött-gigamenő arckifejezésük (vagy sisakjuk) van (tinifarok felállítás), úgyhogy elég röhelyes volt, ahogy a szuperhősfilmek nagy része is...
  • dzsagon
    #1
    Ha nem döglik meg benne egy főszereplő sem, akkor semmi értelme nincs.