5
  • Prince23
    200 millió első hétvége nyitánynak túl erős lenne max két két alatt szedné ezt össze XD. nem lesz az annyi. 88-156 milla között tippelném inkább az USA nyitányt
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.06. 18:47:37
  • tibisan
    a bvs sem az első nap szedte meg magát . elővetítés is volt a hétvége előtt.
    az egész hetet veszik alapul nyitáskor , napi 200 milliós bevétellel bődületes marhaság számolni , vagy már egyből 15 millióan beesnek megnézni a hazai első napon a filmet szerinted ? gondolkozzál már mielőtt ilyeneket írsz., meg az egy hét alatt az 1 milliárdot, ember.
    Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.06. 18:27:52
  • kalapos01
    "nem eszik a "filmet" azért olyan forrón ..nekem pl abszolút eröltetett volt az egész , "

Ebből egyedül az jött le, hogy hozzájárultál a bevételhez.

A film szerintem 180 millió körül fog nyitni (nem lesz olyan erős az első napja, mint a BvS, de nem fog zuhanni sem akkorát szombatra), de ha jól tartja magát, lesz 200 is, de nem mintha osztana vagy szorozna 20 millió. Vasárnapra meglesz a 650 millió (plusz/mínusz 50), jövő hétre jó eséllyel az 1 milliárd.
  • PeeTeR
    ennek kurva sok koze van az eladott jegyekbol befolyt profithoz #fuck.logic
  • tibisan
    hóóó, valakivel nagyon elszaladt a ló , az a 200 milliós hazai nyitány egyenlőre csak álom , nem eszik a "filmet" azért olyan forrón ..nekem pl abszolút eröltetett volt az egész , a hangyás pókemberes összecsapás eléggé gyerekes volt a filmben ,a vége meg elég katyvasz .

Utoljára szerkesztette: tibisan, 2016.05.06. 15:28:27