5
  • KoLaMan
    #5
    Kövezzenek meg, de sokkal inkább nézem meg ezt a filmet ezekkel a színésznőkkel, mint mondjuk az új szellemírtókat. Lehet, a film nem lesz nagy szám, de ezektől a csajoktól - szerintem - azért lényegesen többet várhatok akár humor, akár színészi játék terén, mint a Melissa-féle bandától.
  • zetortraktor
    #4
    Nem mintha egy szó is lenne arról benne, hogy mi lesz sikeres és mi nem, de attól, hogy te nem értesz a témához, még nem kell szégyellni. Nyilván van, aki szerint egy kábé 80%-ban csak női közönséget érdeklő komédia sikeresebb lesz, mint egy uniszex folytatásfilm, ami első részének jó volt a fogadtatása és majdnem 300 millió dollárt termelt. Más kérdés, hogy a többség körberöhögi.

    De azzal egyetértek, hogy pocsék kommersz komédia elég jó eséllyel lehet siker, hiszen az olyan szemét, mint a Recskázó nagyapó, vagy mi, is tarolt itthon. (Amerikában bukott, mert sok hülye amerikai.)
  • oritomi
    #3
    De jó,hogy van 1 megmondóember és a szánka adja hogy mi lesz sikeres és mi nem...A nyakam rá,hogy sikeresebb lesz mint az általa vélt nyári sikerfilm (rossz szomszédság 2)
  • Zombee
    #2
    A Koszorúslányok alkotói talán húzónevek voltak?

    Mrs. Smith most pattogjon az Oscar-mellőzöttséggel, amikor ilyenekben villog. :D