Nyáron újabb Star Wars-tévésorozat indul - itt az előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Rebels próbálkozik elővarázsolni a régi három rész hangulatát, hol sikerül neki, hol nem. Kedvelem a Rebelst. Számomra is kellemes csalódás.
Nesze neked sztereotípia... 😊)
Hát elég érdekesre sikerülhet, nem tudom, hogy kívánom- e követni, bár a Rebels-ben is kellemesen csalódtam. Nem megjelenésben, hanem sztoriban.
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
hol van köze a bőrszínhez a hangszínnek? komolyan most látsz először ilyet? de ha még nem ismernél amerikai példát, akkor tudhatnád, hogy dörner györgy sem fekete, mint eddie murphy.
Most ha feka szinkronizálja a férfi karaktert akkor miért nem feka maga a lego karakter is? Nem áll össze...
Játékokban nagy húzások voltak a lego paródiák,de filmeket csinálni belőlük már annál nagyobb ciki szerintem,oda a varázsuk ezzel...élő szereplős sorozat pedig a fasorban se,pedig egy alapos politikai,több szálas GoT klónt ebből is össze lehetett volna már hozni egy ideje...
Nyomdafestéket nem igazán tűrő gondolatok jártak a fejemben, amikor megláttam a képeket...
... Meggyalázták a Csendőrséget!
... Meggyalázták a Csendőrséget!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
a disney itt már elérheti a barátok közt szinvonalát, bár az sw7-ben is már majdnem sikerült neki